directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Acció Cultural estudia denunciar al Parlament Europeu la vulneració de directives en l'apagada de TV3 al País Valencià

L'eurodiputat d'Izquierda Unida, Willy Meyer, s'afegeix a la iniciativa d'Oriol Junqueras de demanar a la Comissió Europea un pronunciament sobre el cas

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) estudia formular denunciar davant el Parlament Europeu possibles vulneracions de directives comunitàries en matèria de llibertat d'expressió i protecció dels drets lingüístics pel tancament de TV3 al territori. Ho ha dit el coordinador de l'entitat, Toni Gisbert, en roda de premsa posterior a la reunió mantinguda amb l'eurodiputat d'Izquierda Unida i vicepresident de la comissió de peticions del Parlament Europeu, Willy Meyer que s'ha afegit a la iniciativa de l'eurodiputat d'ERC, Oriol Junqueras, de demanar a la Comissió Europea que es pronuncii.
tv3, valència, manifestació
Comparteix
   


Etiquetes
El coordinador d'Acció Cultural del País Valencià, Toni Gisbert, ha assegurat que l'entitat comença a treballar en l'àmbit de les respostes en les institucions i en Europa 'perquè un atac a la pluralitat i les llibertats d'expressió d'aquesta dimensió està en contra del que propugna Europa en favor del trencament de fronteres en matèria de comunicació'. Gisbert ha dit que ACPV vol fer arribar 'la veu de la indignació i fer arribar la veu de la defensa de la llibertat i la democràcia a Europa'

El coordinador d'ACPV ha dit que l'entitat estudiarà la possibilitat indicada per l'eurodiputat, que ha aconsellat a Acció Cultural presentar davant la Comissió Europea una petició d'investigació sobre si el tall d'emissions de TV3 al qual s'ha vist obligat arran de les multes imposades pel govern valencià estaria vulnerant directives europees en matèria de llibertat d'expressió i drets lingüístics.

En opinió de Willy Meyer, hi hauria base jurídica per tal que ACPV denunciés davant el Parlament Europeu el cas. Meyer considera que el cessament d'emissions vulnera el patrimoni de la Unió Europea i els principis fundacionals de la carta europeu, a més de col·lidir amb el consell d'Europa.

'El consell europeu entén que les llengües europees, totes les llengües, són llengües a protegir i que la llibertat d'expressió, la pluralitat és un principi a preservar', ha dit Meyer. En aquest sentit, el mateix eurodiputat ha avançat que presentarà una pregunta a la Comissió Europea per tal que es pronunciï sobre el cas, que ha qualificat de 'situació greu creada de manera irresponsable pel president Camps'.

Aquesta petició s'afegeix a la que aquest dilluns anunciava l'eurodiputat d'ERC Oriol Junqueras de demanar empara a les institucions europees en el tancament de TV3 al País Valencià i el registre d'una pregunta parlamentària instant la Comissió Europea a obrir una investigació sobre el tancament de les emissions.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
OTGER fletxa Reikjavik
23 de febrer de 2011, 06.41 h

#1 Principi de simplificació del xavier,espanya,nord d'Àfrica:no tenir idees,un únic símbol:el del canal porno 24 hores.
2 Principi del mètode de contagi:reunir tans idiotes com ell.
3 Principi de transposició:si ets una merda,la culpa és dels altres.
4 Principi d'exageració:el tamany del teu membre als chats de guarras.com
5 Principi de vulgarització:com més xabacano,rastrer,(ho sento,no podràs adaptar el teu nivell al menys intel.ligent del grup,perquè aquest ets tú).Com més abo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
xavier bcn fletxa barna provicia de ESPAÑA
22 de febrer de 2011, 23.02 h

1. Principio de simplificación y del enemigo único. Adoptar una única idea, un único símbolo. Individualizar al adversario en un único enemigo.
2. Principio del método de contagio. Reunir diversos adversarios en una sola categoría o individuo. Los adversarios han de constituirse en suma individualizada.
3. Principio de la transposición. Cargar sobre el adversario los propios errores o defectos, respondiendo el ataque con el ataque. «Si no puedes negar las malas noticias, inve... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.