directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 03:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'oposició espera que la reunió de Mas amb Camps serveixi per restablir el senyal de TV3 al País Valencià

Els grups ultimen una declaració conjunta perquè el Parlament reclami el retorn de l'emissió

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Tots els grups de l'oposició s'han mostrat esperançats i desitjosos de que la reunió de l'abril vinent entre els presidents de la Generalitat Valenciana i de Catalunya, Francisco Camps i Artur Mas, sigui útil per solucionar l'apagada del senyal de TV3 al País Valencià. CiU, per la seva part, ha atribuït a Mas un 'lideratge' que considera essencial pel retorn de l'emissió, qüestió que han posat en dubte alguns grups titllant-lo de passiu i tebi. Els partits, però, estan ultimant una declaració que permeti que el Parlament en bloc, o la majoria de grups, expressi el desig pel restabliment del senyal de la televisió catalana. La Junta de Portaveus de la cambra abordarà dimecres el text per intentar el màxim consens.

Comparteix
   


Etiquetes
Des de València, el gabinet del president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, treballa perquè la reunió amb Artur Mas sigui el mes d'abril, segons ha confirmat el govern valencià a través d'un comunicat. La Generalitat Valenciana ratifica així l'anunci fet aquest dimarts pel portaveu del Govern, Francesc Homs, tot i que no indica data concreta de la trobada. El comunicat anuncia que els presidents 'tractaran qüestions que afecten els dos territoris i que consoliden la posició estratègica d'ambdues comunitats'. La nota afegeix que Mas i Camps parlaran d'economia, infraestructures estratègiques i 'projectes comuns per al desenvolupament dels dos territoris com el Corredor Mediterrani'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
atlasac fletxa Vila-real
23 de febrer de 2011, 10.52 h

Aquest Eliseo Climent, ha perdut TOTA aquella "sabia" que tenia en fer coses...li donen UNA OPORTUNITAT d´OR per tornar-s´hi a posar a primera fila (però separar-s´hi dels GRANS INTEL-LECUALS...rebaixar-s´hi a fer uns pamflets per a DES-ABORREGAR als VALENCIANS... si ell NO HO FA QUI HO FARA?...callo, callo, callo....El VIDEO... es fastigós, però encara és més fastigós que aquests als que els han fet això a hores d´ara encara continuen llepant-los el cul per pròpia voluntat....VOLU... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
23 de febrer de 2011, 10.34 h

Això del què parlaran segons l'agenda de treball, ho deuran fer a la mitja part del partit de la copa del borbó, que segons tinc entès es farà aquell mateix dia de la trobada o de la "súper cimera".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.