directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 00:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Compromís demana a les Corts Valencianes un pronunciament en favor de TV3

La proposició no de llei insta a tramitar la ILP Televisió Sense Fronteres, un nou múltiplex, reciprocitat i anul·lar sancions contra Acció Cultural

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Compromís (Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa del Poble Valencià i Els Verds-Esquerra Ecologista) ha registrat aquest divendres una proposició no de llei per tal que el parlament valencià es pronunciï en favor de les emissions de TV3. El text reclama que les Corts Valencianes instin al govern espanyol a tramitar la ILP Televisions Sense Fronteres, també es demana que s'habiliti un nou canal multiplex, que s'anul·lin les sancions contra Acció Cultual i que el govern valencià acordi la reciprocitat amb Catalunya. El síndic del grup, Enric Morera, ha defensat la proposta com a 'solució des del consens' i ha avançat que el més adient seria una declaració institucional immediata per tota la cambra.
tv3, protestes, valència, país valencià, corts valencianes
Comparteix
   


Etiquetes
Compromís ha dut a les Corts Valencianes la proposta per tal que es pronunciïn en la mateixa línia que molts consistoris del territori estan fent, aprovant mocions en favor del restabliment de les emissions, reclamant el govern espanyol impulsar la ILP Televisió Sense Fronteres i un nou múltiplex valencià i a la Generalitat Valenciana que arribi a acords de reciprocitat amb el Govern. La proposta també inclou anul·lar les sancions contra Acció Cultural del País Valencià.

En aquest sentit, el síndic del grup, Enric Morera, ha presentat aquest divendres una proposició no de llei demanant un pronunciament immediat a la cambra. Morera ha recordat que els regidors i regidores del PP en molts pobles valencians, 'estan votant a favor de la moció que està presentant el Bloc per demanar que es torne a vore sense problemes TV3 al territori, igual que es puguen vore les televisions d'altres autonomies i que els canals valencians també puguen ser seguits sense problemes en altres llocs, aplicant la llei de televisió sense fronteres que el PSOE té bloquejada a Madrid'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
OTGER fletxa Reikjavik
26 de febrer de 2011, 12.29 h

#1 Per a xavier d'espanya,nord d'Àfrica:això és el més intel.ligent que has dit fins ara.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
xavier bcn fletxa barna provicia de ESPAÑA
26 de febrer de 2011, 00.33 h

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.