directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 03:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Oriol Pujol assegura que el PSC va fer servir el 'talonari' per aconseguir candidats al Pallars

També afirma que alguns d'aquells trànsfugues ara tornen a acostar-se a CiU

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El secretari general adjunt de Convergència, Oriol Pujol, va denunciar ahir al vespre des de Tremp el 'joc del talonari i d'un cert sectarisme' que van aplicar al Pallars Jussà i el Pallars Sobirà els partits que conformaven el tripartit, i de manera especial el PSC, per captar candidats per a les municipals de fa quatre anys. També va reconèixer que alguns dels exdirigents convergents del Pallars que van passar-se al PSC ara fa quatre anys per 'promeses incompletes o per temptacions no materialitzades', ara resulta que tornen a picar a la porta de CiU.

Comparteix
   


Etiquetes
Però, segons Pujol, la prioritat la tindran ara les persones que han estat sempre fidels a la formació nacionalista, afegint que els que es van canviar de partit van demostrar una falta de coherència molt gran, perquè van abandonar una formació solament 'temptats per oferiments' que al final no van acabar complint.

Pujol també va deixar clar que el 'joc de talonari' no ha estat i no serà el comportament de Convergència i espera poder retornar en les properes municipals un 'punt de normalitat democràtica i institucional' que en les darreres eleccions els partits que conformaven el tripartit havien provocat que es perdés. Pujol ha catalogat aquesta actitud de 'mesquina' i ha dit que aquest comportament no té cabuda a CiU.

Pujol ha anunciat que CiU presentarà llites a tots els municipis dels Pallars les properes eleccions municipals amb la voluntat de ser presents a totes les institucions i recuperar-ne algunes que van perdre fa quatre anys com la Diputació de Lleida o l'Ajuntament de Tremp. Oriol Pujol ha parlat de l'Ajuntament de Tremp i ha dit que una persona com Joan Ubach està suficientment capacitada per recuperar-lo i oferir un canvi a als trempolins.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Jordi fletxa Cervera
5 de març de 2011, 23.52 h

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJA QUE FORT !!!!!

Aquí a la Segarra tenim tantes histories de caciquisme convergents que ara que aquest home surti amb això fa molta pena.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
5 de març de 2011, 14.05 h

Be, res de nou dins el mon SOCIOCONVERGENT corrupte i mafiós que domina la nació catalana des de sempre. Per que penseu que de moment ja farà aviat 2 messos de seva mort, encara avui no tenim el nou director de la OFICINA ANTIFRAU a Catalunya..? per que esta encallat el cas Palau i Millet i CDC als jutjats..? i el cas PRETORIA entre sociates i convergents de tota la vida, exactament igual..?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
jm fletxa Espinelves
5 de març de 2011, 13.41 h

Colons Oriolet. A Espinelves oferieu, fa quatre anys, 900€ per fer una llista vostra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
5 de març de 2011, 11.23 h

Sobre les trifulques de contactar amb gent d'altres partits per tal de dinamitar la candidatura municipal rival, us recomano que contacteu amb la gent d'ERC a Arbolí. Ells si que coneixen de primera ma, com les gasta el de CiU de Reus, les pressions que han rebut, sense contemplacions. Amb un parell de minuts us poden explicar les seves vivències. La realitat supera la ficció més recargolada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
5 de març de 2011, 10.57 h

Ciutadans del Pallars, si els del PSC són uns corruptes mercenaris, aquests de corrupCiU, ho són tan o més que els primers. Per tant si voleu un consell, no us cregueu ni a uns ni als altres. El meu consell és que feu país sa i català o/i occità, perquè aquests dos partits, el què fan és podrir la fusta bona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2 Josep Antoni Moreno
5 de març de 2011, 08.03 h

Si jo t´he e`pliques la cantitat d´alcaldes de zones rurals de Catalunya, de difenrents partits, entre ells alguns de ERC, que han
intentat compra els convergents, s´hen farieu creus. Pujolet, Pujolet ..................


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
joan fletxa Tarragona
5 de març de 2011, 07.46 h

El fill de l´amo parla de Talonario, li podria explicar caps de llista seus que eren d´altres partits i ara es presentaran per CIU perque també han utilitzar , com es diu"promeses". Oriolet no em facis riure amb aquestes paraules. Ets massa petit i hauries d´anar de colonies per entendre que es això del foc de nit i preparar l´esmorzar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.