directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Vol directe Barcelona-Miami a partir del 29 de març

Al juny, Iberia en noliejarà un altre cap a Sao Paulo

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El vol directe d'Iberia entre Barcelona i Miami (Estats Units) començarà a operar el proper 29 de març. Es tracta d'una de les dues rutes intercontinentals que el president de la companyia, Antonio Vázquez, va anunciar l'octubre passat, durant la presentació del nou hangar de l'aeroport del Prat, tot prometent que l'empresa espanyola tornaria a apostar per aquesta instal·lació. L'altre vol que va anunciar Vázquez per la primavera, des de Barcelona a Sao Paulo, es retardarà fins al juny per obres a l'aeroport brasiler. Els Airbus 340 d'Iberia sortiran del Prat cap a Miami tres cops per setmana i la companyia preveu transportar 53.000 passatgers en aquesta ruta abans de finals d'aquest any 2011.
avió, Iberia, vol, aeroport
Comparteix
   


Etiquetes
Els vols a Miami sortiran dimarts, divendres i dissabte a dos quarts de dues de la tarda del Prat i aterraran a un quart menys cinc de set (hora local) a la capital de Florida. Des d'allà, sortiran a tres quarts de vuit del vespre (també hora local), per arribar a les onze del matí a Catalunya.

Els vols costaran, com a mínim, 434 euros d'anada i tornada i ja es poden comprar a la pàgina web d'Iberia. Un seient al primer avió, que s'enlairarà el dia 29, costa ara a Internet 2.449,34 euros.

Aquest és un dels dos vols que va anunciar Vázquez durant la seva visita al Prat, el 18 d'octubre passat. Llavors va prometre que aquestes rutes serien 'només el principi' del retorn de l'empresa espanyola al Prat. 'Estem disposats a abocar recursos que suposen una inversió de 200 MEUR en aquest aeroport per a desenvolupar rutes de llarg radi des de Barcelona', va anunciar.

De moment, el de Sao Paulo, que havia de començar a operar també el març, es llençarà al juny perquè a la ciutat sud-americana estan fent obres a l'aeroport, han informat fonts d'Iberia. La companyia ja ha presentat el seu pla de rutes d'enguany, que, de moment, no preveuen més vols directes nous des del Prat.

Iberia també començarà a operar, el 28 de març, un nou vol a Los Ángeles des de Madrid. En total, enguany la companyia estrenarà quatre destinacions des d'aeroports de l'Estat, inclosos els dos del Prat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Kalikatres fletxa Mollet del Vallès
6 de març de 2011, 13.00 h

I ara que volen aquesta gent? Varen marxar d'El Prat, com qui diu, en una nit de fosca i ara que el projecte Spanair/Lufthansa sembla que tira endavant, ara tornen? En els anys 80/90, per feina, vaig haver de "patir" Ibèria força vegades. Encara recordo la pandilla d'inutils i enxufats/des que hi havía, no dic treballant per no ofendre als qui treballen, als aeroports d'arreu (Kennedy, Heathrow, Paris, etc). Jo també soc dels que vaig jurar que amb Ibèria no tornaria a volar mai més. Siau... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Francesc fletxa Lloret de Mar
5 de març de 2011, 19.33 h

Fa anys me vaig jurar que mai mes tornaria a volar amb iberia i ho estic complint.
IBERIA?? NEVER AGAIN


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.