directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 19:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Jordi Cañas guanya les primàries de Ciutadans a Barcelona amb el 61,1% dels vots

'Ara és l'hora de treballar perquè la nostra veu arribi a l'Ajuntament de Barcelona', ha afirmat Cañas

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El diputat i portaveu de Ciutadans (C's), Jordi Cañas, ha guanyat aquest dissabte les eleccions primàries de la formació a Barcelona després d'imposar-se amb claredat al militant Mario Ruiz. Cañas serà l'alcaldable de C's a la capital catalana després d'aconseguir el 61,1% dels vots davant del 30,5% dels sufragis que ha sumat Ruiz. Segons informa Ciutadans en un comunicat, hi ha hagut un 8% de vots nuls. El número dos de la llista de C's serà Carlos Carrizos, el número 3, Nito Fontcuberta; la número 4, Esperanza Molino; i la número 5, Pilar Fuente. 'Ara és l'hora de treballar perquè la veu de Ciutadans arribi a l'Ajuntament de Barcelona', ha afirmat Cañas a l'ACN, just després del recompte de vots.
Jordi Cañas, Ciutadans, vot, urna
Comparteix
   


Etiquetes
'Agraeixo als militants aquesta responsabilitat i intentaré treballar per consolidar el partit i aconseguir el repte del 5% dels vots per entrar al consistori', ha continuat el flamant alcaldable de C's. 'Amb il·lusió sortirem al carrer per transmetre als barcelonins les nostres propostes per a la capital catalana', ha insistit Cañas, que demana trencar el 'fals binomi' d'Hereu i Trias com únics candidats amb opcions de governar la capital catalana. 'Es tracta d'una ciutat molt plural i creiem que hi ha molts barcelonins que estan farts d'una forma d'entendre la ciutat i de la política de l'Ajuntament', ha assenyalat el candidat de Ciutadans.

'Si assolim el repte de superar el 5% dels sufragis, podem ser una força decisiva en el proper consistori, que serà molt obert i amb cap tipus de lideratge exclusiu', ha pronosticat Cañas, que afirma que C's 'podrà aportar la seva feina i la voluntat d'arribar a acords per millorar una mala política municipal'. 'De fet, una de les nostres idees és que l'Ajuntament està al servei dels ciutadans i no els ciutadans al servei de l'Ajuntament', ha recordat l'alcaldable de C's.

Jordi Cañas (Barcelona, 1969) és llicenciat en Geografia i Història, i afiliat a Ciutadans (C's) des de la seva fundació. Diputat al Parlament, actualment és secretari de Comunicació i portaveu de Ciutadans. La candidatura de Barcelona es completa amb l'advocat Carlos Carrizosa (Barcelona, 1964); Nito Fontcuberta (Barcelona, 1956), secretari de Relacions Institucionals de C's; Esperanza Molino (Barcelona, 1955), coordinadora de l'Agrupació de Gràcia; i Pilar Fuente (Madrid, 1965), militant de l'Agrupació de l'Eixample.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Pantinet fletxa Barcelona
6 de març de 2011, 14.50 h

TRIAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TREMOLA!!!!!!!!!!!!!! EDl JORGE CAÑAS et derrotarà per majoria absoluta. Barcelona tindrà un batlle amb el CAÑAS que parla el 90% en castellà i el 10% que fa en català l'hi agraïriem molt que també ho fes en castellà, ja el el català el destroça tant que el deix irrecuperable. Vol un esenyamet en castellà ja que sempre diu que el que mana es la llengua materna. Si tots els catalans parlessim el catala`com ell, el català avui ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
OTGER fletxa Reikjavik (per poc temps ja)
6 de març de 2011, 11.09 h

Que potser busquen col.locar uns quants inadaptats més?si que confien poc en la Llei de Dependència i els serveis socials...


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.