directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Woody Allen ja és a Barcelona

Dijous rebrà el doctorat honoris causa per la Universitat Pompeu Fabra

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El cineasta Woody Allen va arribar a Barcelona ahir al migdia per ultimar el rodatge de la seva nova pel·lícula i rebre dijous el doctorat honoris causa per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).
woody allen jazz barcelona cineasta film pel·lícula novayorquès
Woody Allen, en un dels seus concerts de jazz

Comparteix
   


Etiquetes
El director d'Annie Hall o Manhattan ha arribat acompanyat de la seva dona, Soon Yi, i de les seves dues filles. La ciutat de Barcelona és una de les localitzacions del seu nou film, en què actuaran, entre d'altres, actors catalans com Joel Joan, Abel Folk, Lloll Bertran, Joan Pera o Jaume Montané.

Allen serà investit doctor honoris causa dijous a la tarda en un acte a l'Auditori del Campus Ciutadella de Barcelona de la UPF, que estarà obert a tota la comunitat universitària.

El Consell de Govern de la UPF ha aprovat concedir al cineasta aquesta distinció per "haver aportat una mirada original i personal sobre el món i en reconeixement al conjunt del seu cinema, que representa un pont entre la tradició cinematogràfica nord-americana i europea". L'acord del Consell de Govern de la UPF ha destacat que Woody Allen "és una de les figures capitals no només del cinema, sinó de la cultura contemporània en el seu conjunt". El mateix director novaiorquès ha acceptat "molt content" la distinció de la UPF.

Woody Allen serà el tercer doctor honoris causa investit per la UPF. El primer va ser el clergue i pacifista sud-africà Desmond Tutu el 2000 i el segon, el teòleg i historiador Miquel Batllori el 2002, que va ser investit amb altres 10 universitats catalanes.

La investidura com a doctor honoris causa serà anterior al començament del rodatge de la seva pel·lícula a Barcelona i Astúries, previst per al juliol, i de la presentació a Avilés el 18 de juny de la seva última pel·lícula, Casandra's dream, protagonitzada per Colin Farrel i Ewan Mcgregor.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
josep vila fletxa tarragona
15 de juny de 2007, 12.56 h

..no estic d'acord. A mi m'agrada saber que fa Allen per bcn. felicitats al club, gran prgma d'Albert Om i bona feina de la periodista Xantal Llavina, gràcies a ella sabem més coses els k som fans de wooody.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi C fletxa Barcelona
12 de juny de 2007, 19.38 h

Sóc admirador de Woody Allen des dels anys 80, però crec que molts mitjans de comunicació de Barcelona estan protagonitzant un espectacle lamentable de provincianisme al voltant d'aquest home (per no parlar de la trista expedició d'Hereu & cia a Manhattan). Allen deu estar flipant amb nosaltres. Prou de seguiment babejant, prou de 'Bienvenido Mr. Marshall', prou de mentalitat regional i de catetisme! Més dignitat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
pep garcia fletxa barcelona
12 de juny de 2007, 17.24 h

Estem salvats ! Allen a arribat i a TV3 en el programa El Club l'hi fan un seguiment exhaustiu si va anar a sopar on va dinar que va menjar ven be que som una mica papanates


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.