directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ICV pregunta si el Rei podria 'passejar per la Zarzuela' en comptes de 'dilapidar 14.000 euros en una cinta mecànica'

Els ecosocialistes demanen a Zapatero si li sembla una compra raonable en un moment d'austeritat

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

ICV ha registrat aquest dimecres al Congrés dels Diputats una bateria de preguntes sobre l'adquisició per part del Patrimoni Nacional d'una cinta mecànica per a la Casa Reial que té un cost de 14.065 euros i que ha de servir perquè el Rei Joan Carles faci els seus exercicis. La compra de l'aparell de la marca 'Run Now', publicada en diversos mitjans, ha generat polèmica fins al punt que ICV ha registrat quatre preguntes sobre la questió. Els ecosocialistes demanen a Patrimoni Nacional que confirmi la informació i, entre d'altres, pregunten si el monarca no podria 'passejar pels jardins de la Zarzuela en comptes de dilapidar més de 14.000 euros en una cinta mecànica'.

Comparteix
   


Etiquetes
La cinta en qüestió és un dels models més cars i exclusius que es pot trobar al mercat i disposa de diversos dispositius per evitar accidents, una pantalla de TDT, connexió a Internet, i capacitat per connectar-se amb dispositius com l'iPod o per parlar per telèfon mentre es fa exercici. La compra va anar a càrrec de Patrimoni Nacional, que depèn de Presidència del govern espanyol, i per tant els diners no surten dels 8,43 milions d'euros assignats pels pressupostos generals de l'Estat a la Casa Reial espanyola per al 2011.

La diputada d'ICV Núria Buenaventura pregunta a l'executiu espanyol si la informació és certa i si al govern de Zapatero 'li sembla raonable en un moment d'austeritat pressupostària invertir una quantitat de diners gairebé obscena'. 'Si el rei té necessitat de fer exercici', apunta en una de les seves preguntes dirigides al govern espanyol, 'no podria fer passejos pels jardins de la Zarzuela en comptes de dilapidar més de 14.000 euros en una cinta mecànica?'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Kikerius fletxa Barcelona
10 de març de 2011, 19.16 h

M'agradaria saber si ha sigut idea del Rey o un "obsequi" d'en Zapatero. Tant si es un com l'altre demostren no estar a l'alçada d'aquest pais.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
10 de març de 2011, 11.23 h

Vergonyós que un home amb el sou net de polvo i paja" com el què cobra, com diuen en el seu idioma, tingui la barra de carregar als ciutadans d'aquest "puto" país, una andròmina d'aquesta mena. Quan hi ha milers de persones que no tenen res per a posar-se a la boca, que els han près o desnonat del pis que havien comprat per falta de feina, que a nosaltres ens han retallat la sanitat, l'educació, congelat les pensions, rebaixat els sous de molts treballadors i no continuo perquè em faria ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.