directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 20:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Arxiven la querella de SOS Racisme contra els fulletons xenòfobs de García Albiol

El president del PP de Badalona va repartir propaganda política en què vinculava immigració amb delinqüència

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Un jutjat de Badalona ha arxivat la querella presentada per SOS Racisme contra el president del PPC a la ciutat, Xavier García Albiol, pels fulletons que va repartir l'abril del 2011 en què vinculava els gitanos romanesos amb delinqüència i inseguretat ciutadana. García Albiol compareixerà aquest dijous juntament amb el secretari general del PPC, Jordi Cornet, per valorar l'arxivament de la querella que va presentar l'associació antiracista en considerar que els fulletons que va repartir el PPC a Badalona atiaven l'odi i la violència contra els gitanos romanesos.
pamflet, immigració, racisme, pp, badalona
Comparteix
   


Etiquetes
El passat 8 de novembre un jutjat de Badalona va acceptar a tràmit la querella interposada per SOS Racisme. García Albiol, però, es va mostrar confiat ja que considerava que la denúncia quedaria en un no res. Segons el popular, tot plegat respon a 'l'estratègia d'ICV, del PSC i dels seus satèl·lits, com SOS Racisme, d'intentar que jo no parli dels problemes reals que afecten els veïns de Badalona. I com que no poden parar-me al carrer ho intenten als jutjats'.

La fiscalia ja va cridar a declarar el polític per aquests fets, però res sembla aturar el polític, que ja ha anunciat que si és alcalde aplicarà 'ma dura' contra aquests col·lectius perquè 'entenguin' que a Badalona 'no hi tenen lloc'. Albiol denuncia que 'hi ha immigrants que han vingut a fer la vida impossible als veïns i a delinquir'. En aquest sentit, avisa que si assoleix l'alcaldia de la ciutat proposarà que els veïns de Badalona tinguin prioritat a l'hora d'accedir als serveis socials.

Més fulletons

Per donar a conèixer les seves propostes, el PP de Badalona repartirà 30.000 fullets amb la fotografia de Garcia Albiol per un costat i, per l'altre, un fons negre amb lletres blanques que pregunta al ciutadà: 'El teu barri és segur?'. Tot i que tenen un disseny similar als anterior díptics del PP de Badalona, aquesta primera proposta de precampanya és, però, més moderada que el díptic que va portar Garcia Albiol davant la fiscalia.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
10 de març de 2011, 09.23 h

Diuen que la justícia es cega, veritat????.... JO crec que té un ull obert per si de cas...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.