directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Salgado demana encara més 'esforços' a les autonomies per reduir el dèficit

Homs li replica que part del dèficit de les comunitats correspon a decisions de l'Estat

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La vicepresidenta econòmica del govern espanyol, Elena Salgado, ha demanat a les autonomies que facin 'més esforços' per reduir el dèficit econòmic, arran de la rebaixa de la capacitat creditícia que ha fet pública aquest dijous l'agència Moody's. Després de reconèixer que la perspectiva ja era 'negativa', Salgado ha insistit en què cal estalviar més 'perquè el dèficit es recondueixi' i aquest estalvi correspon 'sobretot a les comunitats', a les que el govern espanyol haurà de 'controlar', ha afegit. El portaveu del Govern, Francesc Homs, l'ha replicat immediatament, afirmant que part del dèficit que arrosseguen les comunitats autònomes correspon a decisions del govern espanyol que no han anat acompanyades de pressupost.
Elena Salgado, economia
Comparteix
   


Etiquetes
Salgado ha demanat més 'esforços' a les autonomies després de conèixer-se les dades de Moody's, però ha mostrat 'alguna discrepància' respecte dels fons que l'agència d'avaluació del risc dóna sobre els fons que necessitaran bancs i caixes per recapitalitzar-se, ja que, al seu pare, el 'dubte s'hauria resolt esperant aquesta tarda les informacions del Banc d'Espanya'.

Sobre la reunió d'avui de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, amb el vicepresident tercer espanyol, Manuel Chaves, el portaveu ha reiterat que no s'acceptarà cap traspàs que no estigui finançat, i que la llista de peticions fa quantre anys que està sobre la taula.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
11 de març de 2011, 19.01 h

Però com es pot arribar a tenir tanta cara... que comencin ells per reduir despeses als ministeris! Hi ha, concretament, una cosa que aquesta senyora i els de la seva colla no coneixen: La vergonya. Siau.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
11 de març de 2011, 12.48 h

I quan començaran Vostès a rebaixar-se substancialment el sou, les pensions, les despeses extraparlamentàries que justifiquen i les que no justifiquen la seva delicada missió de politicastres (que és el què sou), els cotxes, les pensions que paguen a impresentables com en felipe, no el Neri, sinó el gonzalez, l'ansar i en Solbes, després que guanyen sous d'Alícia al país de les Meravelles, a través de càrrecs a les multinacionals ????. Si un jubilat com jo fes una feina retribuïda... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.