directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Una delegació europea visitarà Catalunya per avaluar els beneficis del corredor mediterrani

Ramon Tremosa buscarà convèncer els seus companys de la Comissió de Transports del Parlament Europeu

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Una delegació europea visitarà Catalunya la setmana que ve per avaluar in situ els beneficis del corredor ferroviari mediterrani, a tres mesos de la decisió sobre nous corredors ferroviaris d'interès europeu. L'eurodiputat Ramon Tremosa buscarà convèncer una quinzena de companys de la Comissió de Transports del Parlament Europeu i dos alts càrrecs de la Comissió Europea, que viatjaran a Catalunya per estudiar la demanda catalana d'aquesta infraestructura ferroviària, que permetria el transport competitiu de mercaderies. La comitiva serà rebuda pel president de la Generalitat, Artur Mas, que fa uns dies ja va defensar el corredor davant del president de la CE, José Manuel Durao Barroso.

Comparteix
   


Etiquetes
L'eurodiputat de CiU, Ramon Tremosa, va basar la seva campanya electoral en la demanda del corredor mediterrani com a infraestructura imprescindible perquè el país guanyi en competitivitat, tenint en compte que Catalunya i València ja estan entre les primers regions portuàries en tràfic de contenidors ja sense poder disposar de vies d'ample europeu.

Sabent que entre juny i juliol es decidirà des d'Europa quins seran els corredors prioritaris, Tremosa va proposar el passat octubre la visita d'una delegació de la Comissió de Transports a Catalunya, per demostrar que les institucions i les empreses catalanes fa més de quinze anys que es preparen per rebre trens europeus. Desembre es va preconfirmar la visita, que es produirà finalment entre el 16 i el 18 de març.

Una quinzena d'eurodiputats i dos alts càrrecs de la Comissió Europea arribaran a Barcelona el 16 de març i visitaran l'aeroport i la seva nova terminal, desplaçant-se després a la planta de Seat a Martorell, que ja disposa d'una estació de tren de 750 metres esperant l'arribada de l'ample europeu. La comitiva serà rebuda després per l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
aAmogaver.cat fletxa Despertaferro
14 de març de 2011, 03.55 h

Lo de Loja, [Granaaa ] es, autentica "pecata minuta"
Ara....el PSOE I EL PSC volen I convèncer a Brussel·les, fer passar el TAV, ni mes ni menys, que per el centre dels Pirineus que es molt chupy.
Amb túnels de mes de 40 kilòmetres i 1000 metros de altitud del mar. ...aixo es ruinos, i impossible de mantenir a llarg plac.
Com diuen els palmeros del PSC, aquí; com autentics i maleits xinos de una casa d'opi, intentant per tots els medis adormir-nos i arriunar-nos,
"Que tiene muxa gra... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.