directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 01:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP vol 'reprovar' l'Ajuntament de Barcelona per no constituir la comissió d'investigació de Ciutat Vella

Fernández Díaz denuncia 'l'obstruccionisme i el boicot' de l'executiu municipal

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El PP de Barcelona presentarà aquest dimecres una proposta perquè els grups municipals puguin 'reprovar' l'equip de govern de l'Ajuntament de Barcelona pel retard de la comissió que ha d'investigar la presumpta xarxa de corrupció de Ciutat Vella. El president del populars, Alberto Fernández Diaz responsabilitza directament a l'executiu de la no creació d'aquest ens i assegura que respon a una estratègia 'd'obstruccionisme i boicot' a la pròpia comissió. Dies enrere PP i CiU van unir-se per denunciar que dos mesos després de l'esclat del cas la comissió que ho havia d'investigar no ha estat ni tan sols constituïda. Pel líder local del PP, el govern posa 'excuses' que no són vàlides per retardar la creació i advoca per constituir-la 'amb els punts que tothom està d'acord per poder així establir un calendari i començar a treballar'. 'Ja discutirem per la resta', ha dit.

Comparteix
   


Etiquetes
'Reprovem al govern municipal per no haver constituït la comissió d'investigació de Ciutat Vella, després de tres mesos d'haver estat aprovada i haver estat sol·licitada la seva convocatòria per dues cinquenes parts dels seus membres'. És l'acord que el PP proposa a la comissió de Presidència i que aquest dimarts ha presentat el seu president de grup.

A més, la proposta insta a 'constituir abans de setanta-dues hores la comissió d'investigació per tal de procedir a l'aprovació del pla de treball i del calendari de sessions'. I és que Fernández Díaz creu que l'argument del govern per no crear-la al·legant que l'oposició demana els expedients sota secret de sumari 'no és un argument vàlid'. 'Nosaltres no ho demanem, però si algú ho fes, no és una raó per vetar la constitució de la comissió', ha explicat, mentre advocava per 'constituir i establir un calendari de treball a partir dels punts en què estem tots d'acord. 'El dos de març vam demanar la convocatòria abans del 21 de març, i em temo que tampoc compliran l'obligació que tenen per convocar-la', ha sentenciat Fernández Díaz.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.