directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 18:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ortega, en referència al falsejament del seu CV: 'No acostumo a dir mentides ni a presumir'

Insisteix en la tesi que atribuir-se la carrera de Psicologia va ser un error de 'transcripció' · Demana disculpes en seu parlamentària per la seva mentida

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La vicepresidenta del Govern, la democristiana Joana Ortega, ha demanat avui disculpes en seu parlamentària per haver mentit sobre la seva formació universitària, assegurant que era llicenciada en Psicologia quan, en realitat, li falten dues assignatures per a obtenir el títol. Ortega insisteix en la tesi que el falsejament del CV va ser solament degut a un 'error de transcripció', i ha assegurat que 'no acostuma a dir mentides ni a presumir' del que no té. El conjunt de l'oposició ja li va retreure ahir la mentida, fins al punt que Solidaritat la va titllar de 'presumpta delinqüent' i va demanar una comissió d'investigació. L'alcaldable per CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha volgut minimitzar l'afer en una entrevista a TVE, afirmant que es tractava d'un 'error pueril' habitual en gent que comença molt d'hora a la política, comença a assumir càrrecs i penja els estudis abans d'acabar-los per desenvolupar aquesta altra carrera.
joana ortega
Comparteix
   


Etiquetes
En comissió parlamentària per explicar les línies bàsiques del Departament de Presidència, Ortega ha acabat la seva intervenció referint-se a la polèmica sobre els seus estudis i ha lamentat l'error, i que no el detectés ni el corregís a temps, i ha explicat que està pendent 'd'una assignatura i mitja' per acabar la llicenciatura, per bé que al seu blog parla de 'dues assignatures'. 'És un error reconegut, esmenat i el que voldria és que no veiessin cap voluntat manifesta de voler confondre ningú ni obtenir benefici', ha dit.

Després de demanar excuses, ha argumentat que hagués estat 'molt ingenu' mentir amb una dada 'tan fàcilment comprovable'. Per tot plegat, ha reclamat als grups parlamentaris que dediquin les seves preguntes i intervencions a parlar de qüestions que afecten el departament de Presidència i el Govern, donant així l''alçada política' al debat que els ciutadans reclamen.

Afer tancat
El portaveu del Govern, Francesc Homs, ahir mateix ja va voler donar per tancat l'afer, destacant-ne 'l'honestedat' i 'el coratge' de reconèixer l'error i disculpar-se'n. Així mateix, el portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, també va destacar la 'solidesa' de la vicepresidenta: 'Hi ha hagut un error, una rectificació, disculpes immediates i això forma part també del govern dels millors, en el sentit de no intentar amagar el cap sota l'ala.'



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
euro fletxa ORTEGA DIMISSIÓ
16 de març de 2011, 17.16 h

Tercer manament: NO ET PENDRÀS EL NOM DE DÉU A LA LLEUGERA

Novè manament: NO DONARÀS FALS TESTIMONI NI MENTIRÀS

VICEPRESIDENTA JUANA ORTEGA : VOSTÉ ES UNA MENTIDERA I HA DE PLEGAR

S'HA PRÉS EL NOM DE DÉU A LA LLEUGERA I HA MENTIT. HA PECAT CONTRA ELS DOS MANAMENTS.

Pot ser que els seus companys de partit la perdonin, peró el poble NO la perdonarà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
capsigrany fletxa riumors
16 de març de 2011, 17.04 h

que vol dir que li falta una assignatura i "mitja"? O una o dues que és això de mitja assignatura. El govern dels millors. Dels millors mentiders vull dir, clar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
jordibcn fletxa Barcelona
16 de març de 2011, 15.53 h

Com canvien les coses abans deien aquest d´ERC no tenen carrera o són filòlegs de català i no estan preparats per dirigir el país, en canvi ara el dirigeix algú que només te el COU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Maria fletxa Mollerussa
16 de març de 2011, 13.26 h

Dimissió o destitució JA! a Alemania i Japó dimiteixen per coses de menor importància, però aquí com que són els "millors" no cal... quina vergonya de gent


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Miquel fletxa Terrassa
16 de març de 2011, 12.53 h

Ànimus, Joana! Estem amb tu! Tot això és un atac gratuït dels ressentits d'ERC!!!! Tu ni cas!!!! És una conspiració del món contra la teva persona!!!

(Per cert, una pregunta, aprofitant que ets psicòloga, aquesta última frase q he escrit, denota una certta mania persecutòria? Ajuda'm!!!!)


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.