directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

PSC i ERC signen el pacte per un govern 'transparent' i 'de progrés' a Tarragona

S'escenifica així el canvi a la capital tarragonina, l'única governada per CiU fins ara

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Amb voluntat de crear un govern 'transparent, que aposti pel 'diàleg' i que sigui 'de progrés', aquest dimecres l'alcaldable socialista Josep Fèlix Ballesteros i el regidor electe d'ERC Sergi de los Rios han signat el pacte que els ha de dur a governar la ciutat de Tarragona durant els propers quatre anys. Tant els socialistes com els republicans han destacat la voluntat de 'rellançar' Tarragona i 'no amagar' la seva catalanitat. Ambdós grups han reiterat la necessitat de 'reconduir' el POUM partint de l'actual i fer-ne una exposició pública 'extra' un cop fetes les al·legacions.
tarragona
Vista panoràmica de Tarragona

Comparteix
   


Etiquetes
Amb un acte 'solemne però sobri' segons ha manifestat l'alcaldable socialista Josep Fèlix Ballesteros, aquest dimecres s'ha formalitzat el pacte per al futur govern de Tarragona amb PSC i ERC al capdavant. L'acte ha tingut lloc al Pati de Jaume I de l'Ajuntament i ha estat propiciat per destacar la rellevància 'històrica' de l'acord, segons ha dit Ballesteros.

El futur govern de l'Ajuntament de Tarragona, ha estat qualificat com 'de progrés' i serà 'sòlid', 'estable' i, sobretot, segons han afirmat els seus futurs integrants, 'amb molta transparència'. Qualitats que asseguren formen part d'una 'nova manera de fer política' i d'un canvi 'que ha demanat la ciutat', 'no només de cares sinó també de formes'.

Ballesteros ha remarcat la idea que a partir d'aquest dissabte el govern serà un de sol i que el formaran dos grups que treballaran en una mateixa direcció i de manera conjunta i transversal. Així mateix ha assenyalat que la diferència numèrica entre els regidors d'un i altre partit (13 a 2) 'no importarà en absolut'.

Tant els socialistes com els republicans han destacat la voluntat de 'rellançar' Tarragona i crear una 'veritable capital del segle XXI', que sigui motor del país i que denoti la seva catalanitat 'sense amagar-la'.

Aquest és un dels objectius del futur equip de govern que ha posat en comú aquests dies quines eren les prioritats d'ambdós i com fer-les efectives. Així sorgeix la base de crear 'pactes de ciutat' per als grans temes com ara la façana marítima o el POUM.

Per al Pla d'Ordenació Urbana Municipal, el regidor electe d'ERC Sergi de los Rios ha explicat que cal 'reconduir-lo' i que es farà una nova exposició pública 'extra' un cop es rebin les al·legacions pertinents a l'aprovació inicial del document actualment exposat.

Esquerra es farà càrrec de les àrees de Promoció Econòmica i Estratègies de Ciutat, que coordinarà De los Rios, i de Cultura, Patrimoni i Ensenyament, a càrrec de Rosa Rossell. A més comptaran amb la segona i la novena tinència d'alcaldia respectivament.

Per part dels socialistes destaquen, Josep Lluís Navarro a càrrec de l'àrea de Territori i la cartera d'Urbanisme; la nova regidoria de Participació, Comunicació i Societat del coneixement, a càrrec de Begoña Floria; Dolors Herrera com a responsable de la regidoria de Treball i empreses municipals; i Pau Pérez com a responsable d'Economia, Hisenda i Contractació.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Abel fletxa Constanti
14 de juny de 2007, 19.32 h

Prefereixo un alcalde sociata a un altre regionalista i caciquil (CyU): Per què no preguntas Bernat a la diputació de TGN? I el pacte PP i CyU? I les subencions de la diputació?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Bernat fletxa Barcelona
14 de juny de 2007, 09.57 h


Sou tan sociates com els vostres amos...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.