directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 13:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Plega Som Ràdio, l'emissora independentista

8 mesos després de començar a emetre, tanquen per la manca de suport econòmic

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

L'emissora independentista Som Ràdio, promoguda per empresaris vinculats al Cercle Català de Negocis (CCN) deixarà d'emetre el proper 27 de març, vuit mesos després del seu naixement. A través d'un comunicat, el president del Grup Som, Fabià Rubio, argumenta que tanquen degut a les 'persistents i innumerables extorsions', i també culpen els 'sabotatges de la senyal FM i d'Internet' i les 'amenaces de tancament, denúncies amb les seves corresponents multes impagables i la falta de suport econòmic en general'. Tot i el cessament de les emissions, els responsables de Som Ràdio consideren que hi haurà 'un abans i un després de Som Ràdio', ja que han creat un precedent a la història de la comunicació del país.
som ràdio
Comparteix
   


Etiquetes
Segons el comunicat emès per Som Ràdio, l'emissora reconeix que no ha rebut cap subvenció pública ni ha comptat amb cap gran patrocinador, i 'en certa manera aquesta independència com a mitjà ha tingut la contraindicació de manca de subvencions privades o públiques i per tant ha portat a morir com a projecte'.

Des de l'emissora consideren que han demostrat que 'un altre periodisme és possible', i s'enorgulleixen d'haver estat un actor 'elemental' en la construcció nacional del país.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
23 de març de 2011, 17.16 h

Bé, més que una ràdio promoguda per empresaris vinvulats al CCN, sembla més aviat que era una ràdio promoguda per la facció que es va encarregar de dividir el CCN i l'independentisme en general a través de SI.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
23 de març de 2011, 11.45 h

Això, aquest fet lamentable, és suficient com per a fer veure a aquests suposats "independentistes de fireta" que van votar corrupCiU, que si aquest partit va guanyar les últimes eleccions, és per l'allau de prebendes gratuïtes vessades pel broc gros del cantir des del capitalisme mestitzat de Catalunya (ja no existeix la burgesia catalana), la banca i el vergonyós diari ecspanolista la vanguardia, el qual ara vol entabanar la societat amb publicacions en català. Tampoc hem d'oblidar la ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Timbaler fletxa Vallès
23 de març de 2011, 10.35 h

A part de ser independentista s'ha de saber fer ràdio! Si jo em poso a fer madalenes independentistes haure de plegar al cap de 4 dies. En fi!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.