directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 00:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Bloc Nacionalista Valencià rep amenaces feixistes

Els fets han passat a un poble de la Safor

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Quan el PP veu perillar perdre poder es comporta de manera impulsiva. Una mostra més d'aquest tarannà és que al poble de Simat de Valldigna, a la Safor, el bloc té la clau per donar l'alcaldia als socialistes evitant així que el Partit Popular pugui accedir al Govern municipal. Doncs ara, corren per al poble uns fulls amb amenaces personals i de to feixista que intenten evitar mitjançant la por i el terror a la candidata del Bloc.
bloc simat de valldigna nacionalista valencia
El Bloc Nacionalista Valencià rep amenaces

Comparteix
   


Etiquetes
A Simat de la Valldigna (la Safor, València) el PP va treure 5 regidors. En segon lloc a només un es troben els socialistes amb 4 regidors. Després el Bloc Nacionalista Valencià n'aconseguí 3 i Esquerra i Esquerra Unida un cada un. Davant la possibilitat que el bloc pactés amb els socialistes per tal de fer fora al PP del govern municipal, la cap de llista per a la població del Bloc, Agustina Brines, ha rebut diferents amenaces feixistes.

De fet, circulen per al poble uns uns fulls volants on s'amença a l'alcaldable del Bloc si el seu partit dóna l'alcaldia als socialistes. Les amenaces han estat contestades a través d'un comunicat del Bloc que aquí reproduïm:

El Bloc de Simat de la Valldigna, davant de l’escrit amenaçador que s’ha repartit de manera anònima, amb un missatge personal i de caràcter feixista contra la nostra candidata a l’alcaldia, Agustina Brines, vol expressar el seu total rebuig i condemna a actes d’aquest tipus, que lamentablement no són nous en el nostre poble.

És per això que, tant el col·lectiu local del Bloc com la candidata, es reserven el dret a començar els tràmits oportuns per tal que el responsable o responsables responguen davant de la justícia d’aquestes amenaces gratuïtes i covards. A Simat estem acostumats als pamflets sense signar, però arribar a l’amenaça de mort, encara no.

Ara més que mai, veiem que Simat necessita persones honestes i valentes, no covards que tiren la pedra i amaguen la mà.

D’altra banda, el Bloc de Simat fa saber a tothom que cap amenaça, vinga d’on vinga, ens farà recular del nostre compromís amb el poble que hui dia continua sent el de formar un govern progressista per a Simat, i continuarem oberts a parlar amb totes les formacions polítiques simateres .



Simat de la Valldigna, 7 de juny del 2007.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
15 de juny de 2007, 14.23 h

Hola, el Bloc pel País Valencià no existeix (no confondre amb el Bloc per Mallorca). N'hi ha molts valencians que es coneixen de l'A a la Z el devenir de la política catalana; i n'hi ha uns quants catalunyesos que no saben res de res del País Valencià. Si us plau més documentació!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.