directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 06:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU no donarà suport a la Llei de Declaració d'Independència de Solidaritat

La federació nacionalista no presentarà esmena a la totalitat, però tampoc ajudarà a que passi el tràmit · PSC, PP i C's ja hi han presentat esmenes a la totalitat

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Convergència i Unió no creu en proclamar unilateralment l'Estat català, i per tant no donarà suport a la proposició de Llei de Declaració d'Independència presentada per Solidaritat. Així ho ha avançat Catalunya Ràdio aquest dijous, que ha explicat que des de la federació nacionalista no pensen vetar la Llei quan el Parlament discuteixi si s'admet o no a tràmit, però que tampoc hi donaran suport en creure que la unilateralitat no és el camí. D'aquesta manera, des de CiU esperen que el subgrup d'Uriel Bertran i Alfons López Tena retiri la Llei si no aconsegueix els suports necessaris en primera votació. De moment PSC, PP i Ciutadans ja han anunciat que hi presentaran esmenes a la totalitat.
independència manifestació estelada
Comparteix
   


Etiquetes
Segons les fonts de CiU consultades per Catalunya Ràdio, la coalició considera que els catalans 'ja van optar pel dret a decidir a les últimes eleccions catalanes', un dret que el nou Govern administrarà en primer lloc reclamant un Pacte fiscal per Catalunya l'any vinent.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Ca l'Enric fletxa Girona
25 de març de 2011, 19.25 h

On està el de l'Estartit anti-ERC? CiU en el fons i a l'hora de la veritat coincideix plenament amb el PSC i el PP, per tant cara a la llibertat plena de Catalunya son exactament el mateix. ERC, RCat, SI, les CUP volen la independencia. CiU vol la dependencia i aconseguir convencer'ns que acceptem l'encaix a espanya mentre espanya ens expolia i ens dona pel sac en tot.
CiU= mes espanya i mes corrupció
Cap vot independentista a CiU, ja en tenim prou.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
25 de març de 2011, 15.27 h

La Llei de Declaració d'Independència no es democràtica. Votar no es democràtic. Lluitar per la llibertat no es democràtic.

El 10A, No votis, és antidemocràtic

http://player.vimeo.com/video/21136812


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
25 de març de 2011, 11.30 h

Les municipals estan a la cantonada, la gent que participa o hem participat a les consultes Independentistes o que varem participar a la manifestació del 10/7 ja sap a qui no te que votar, el govern dels millors es un engany, sobre la llei de Declaració d'Independència que li preguntin el espanyoliste del sr. Duran LLeida i tota la deva trepa de Unió, al igual que el pacte fiscal nomes se'l creu en Mas i la trepa de Convergents, ja tenan assegurada la cadira 4 anys, el gutur d'el país els ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
25 de març de 2011, 10.20 h

Això no és notícia, ja se sabia de bell antuvi, o és que es podia esperar altra cosa d'aquests botiflers i catalans renegats, i dels independentistes de teatre de guinyol que els van votar, pensant i dient-se a si mateixos: Aquests sí que ens portaran a la independència !!!!. Aquests corrupCiUnistes volen remenar les cireres quants més anys millor, i això només poden aconseguir-ho anant enganxats d'ecspana, sigui amb els sociates o amb els peperos.... o amb en Satanàs mateix si convé... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ca l'Enric fletxa Girona
25 de març de 2011, 09.06 h

De fet no calia ser gaire previsor per entendre que seria així. jo ja vaig pronosticar que la llei no passaria ni el tramit parlamentari de les esmenes i CiU ho confirma. Queda clar que CiU no vol la independencia, que ens vol ben sumisos amb quatre engrunes i prou i que si vols la independencia de Catalunya hem de començar a pivotar entorn de la unitatindependentista i deixar-nos de romanços amb confrontacions infantils i el jo la tinc mes llarga que tu.
Endevant amb la unitat independenti... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
David fletxa Tortosa
25 de març de 2011, 08.35 h

Res de nou sota el sol. http://vaderiure.blogspot.com/


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.