directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 10:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Chacón fa el pas endavant per succeir Zapatero

No tindria el suport unànime del PSC després de considerar 'satisfactòria' la sentència de l'Estatut

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La ministra espanyola de Defensa, Carme Chacón, hauria fet ja un pas endavant comunicant al PSOE la seva intenció de succeir el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, com a candidat a les eleccions espanyoles de 2012. Segons informa La Vanguardia, Chacón ja prepara amb el seu equip un eventual enfrontament en eleccions primàries amb el vicepresident espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, que també podria aspirar al debat successori. El pas endavant de Chacón tan sols estaria pendent de la decisió de Zapatero de presentar-se o no. Tot i que comptaria a priori amb un suport important entre les files del PSC, amb voluntat de guanyar pes a Madrid, el suport no és unànime després que Chacón valorés com a 'satisfactòria' la retallada de l'Estatut i ho digués del dret i del revés en un article signat conjuntament amb l'expresident espanyol Felipe González.
carme chacón, psc, psoe, socialistes
Comparteix
   


Etiquetes
Cada dia sembla més clar que Carme Chacón està disposada a ser candidata a la successió de Zapatero al capdavant del PSOE. Si fa pocs dies deixava anar en una conferència que una dona podria presidir l'Estat, afirmació que es va valorar com una insinuació personal, ara podria haver comunicat les seves intencions als socialistes més afins.

A hores d'ara, la decisió de Chacón només dependria que es confirmi la renúncia de l'actual president del govern espanyol i, encara que es preveu també una intenció de Rubalcaba per succeir-lo, la ministra no descarta donar una sorpresa. Zapatero podria anunciar aquest dissabte en el comitè federal la seva decisió.

Malgrat el suport majoritari que podria aconseguir Rubalcaba, Chacón es veuria amb cor de disputar-s'hi el càrrec amb la confiança de tenir de la seva banda les federacions d'Andalusia i de Madrid. En aquest context es presentaria com a abanderada de la 'continuació renovada' del projecte de Zapatero en confrontació amb el 'retorn a l'ortodòxia felipista' que encarnaria Rubalcaba.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Pantinet fletxa El Pla de Santa Maria
31 de març de 2011, 16.55 h

Uiiiiiiiiii, perill !!!!!!!!!!!!! la Xaconeta. Mira maca, abans de donar-te el vot a tu, el dono a Vidal-Quadras. Ell no m'enganyar mai. Tu per "trepar" vens a catalunya i els catalans. Si penses ser presidenta de Espanya, crec que estàs mes aprop de ser-ho de Pernambuco. Quan et fotin fora de ministre, dediqauet a pasturar la cabra de la Legió i a ciudar el MIGUEL. No tens mes important que fer. AH !!! a catalunya no hi tornis mai mes, ni de viatgd, ni de vacances.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
OTGER fletxa PAÏSOS CATALANS
30 de març de 2011, 16.10 h

Aquesta pijeta ara mateix te els plans a seguir per esclafar una proclamació unilateral d'independència de Catalunya a algun arxivador del ministeri,lúnica diferència és que potser en lloc de per la Diagonal,entraria amb els tancs per Pedralbes....


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
homenot fletxa girona
30 de març de 2011, 15.59 h

#1 Encara ets viu???,tanta bona gent que palma....


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
30 de març de 2011, 14.27 h

Aquesta és sòcia estratègica d'ERC. Han dit més d'una vegada que el seu acord és de llarg recorregut, així que ja ho sabeu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.