directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 00:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Neix la coalició 'Acció Granollers'

ERC, RCat i la plataforma 'Granollers Independent' han arribat a un acord per presentar-se conjuntament a les eleccions municipals

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

'Granollers Independent' és una plataforma social i cívica formada per un grup de gent que van coincidir a Granollers Decideix per la consulta popular del 25 d'abril del passat any, i després de la qual ens van començar a trobar per parlar de la ciutat. Quim Bosch, representant de Granollers Independent, va definir la plataforma de la següent manera: 'Som un grup que es mou en un engranatge que gira al voltant del país i de la ciutat. En la primera ocasió, la fita era el país, i aquesta vegada ens empeny la il·lusió d’una ciutat diferent, amb noves idees; una ciutat oberta i solidària i que tira per buscar la justícia social'. Bosch ha afirmat compartir amb ERC i RCat una mateixa idea de país i una mateixa fita final. 'Ens mou el mateix: la ciutat, i amb ERC i Rcat hem trobat la porta oberta'. Per aquest motiu, aquest nou col·lectiu ha anunciat que se sumarà al projecte iniciat fa uns mesos per en Pep Mur, qui encapçalarà la candidatura.
acció granollers
Neix 'Acció Granollers', una coalició que reuneix ERC, RCat i la plataforma 'Granollers Independent'

Comparteix
   


Etiquetes
Per la seva part, en Marc Escarmís, de Reagrupament Independentista, s'ha mostrat satisfet amb l'acord en tant que es tracta d'una obertura del projecte en un moment en què 'existeix un gran pessimisme entre la ciutadania pel tancament dels partits'.

En Pep Mur, per la seva banda, ha afirmat que amb aquest acord s'ha acomplit el desig de compartir un projecte i que va formular el 16 de setembre passat, quan es va presentar com alcaldable a Granollers. 'Hem consolidat un projecte que és una veritable alternativa a l'actual equip de govern. Som una opció que aglutina, que suma. Un projecte que es basa en l'honestedat i la confiança mútua'.

Tant Mur com Escarmís, però, han lamentat no haver pogut arribar a un acord amb Solidaritat. Mur ha explicat que 'volíem compartir el projecte amb més gent, però no ha estat possible ja que hi havien diferències subtils. La nostra manera de fer política passa per consensuar, i no per donar pes als resultats electorals anteriors'.

La coalició considera que es necessiten noves idees, nous reptes, i noves persones que ajudin a construir el futur. Per això defensen una política municipal que compti amb més persones i que proposi nous horitzons per Granollers per fer front als difícils reptes que tenim al davant. Tal i com va sentenciar Mur, 'ens presentem sota el nom de Acció Granollers perquè Granollers, definitivament, s'ha de posar en acció'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jaume fletxa Granollers
31 de març de 2011, 12.33 h

Una altra bona notícia....de la mateixa manera que fa uns dies va passar a Mataró....s'està escoltant a la gent que ha treballat desinterasadament a la base de les consultes independentistes i s'estan animant a fer política als Ajuntaments...és una gran notícia, cada dia més i més gent veu que la política o la fas o te la fan, i per tant, cal seguir en aquest camí de sumar, treballar, constriur, per una ciutat més innovadora, solidària i sostenible.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.