directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 16:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ciutadans denuncia les seves bases a la policia

Tot això només a dues setmanes del II Congrés del Partit

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Quatre manifestos diferents en tres setmanes. Així es planteja el II Congrés de Ciutadans. La crisi d'Albert Rivera i dels seus és cada cop més insostenible. Ara un nou manifest ha posat nerviosos a la cúpula del partit. De fet, ciutadans ha denunciat formalment a la policia espanyola que s'han publicat articles a Internet que podien malmetre l'honor d'Albert Rivera. El partit acusa als redactors dels articles d'injúries cap als dirigents. "Mafiosos" i "lladres" són alguns dels adjectius que utilitzen les bases de ciutadans per descriure als seus líders.
ciutadans albert rivera crisis farsants espanyolistes espanyols anti catalans
L'alegria de Ciutadans de fa uns mesos contrasta amb l'actual situació

Comparteix
   


Etiquetes
La crisi ja fa temps que dura i sembla que l'escletxa s'està engrandint. Ara la cúpula de Ciutadans, el partido de la ciudadania, ha denunciat formalment per injúries a la policia espanyola un moviment critic de les seves bases que ha redactat un nou manifest

Albert Rivera ha explicat que el partit ha recollit un conjunt d'articles publicats a Internet per un col·lectiu que es fa dir Ubú. Aquest, promou un canvi per al patit bilingüe i ha promogut un nou manifest. Aquest manifest fet públic dimecres ha estat firmat també pel col·lectiu Zanahoria. Rivera ha presentat el recull d'articles a la policia en què es qualifica la direcció de "mafiosa", titlla el president de "lladre" i es llancen altres acusacions que podrien atemptar contra l'honor.

Però Rivera vol anar més enllà i vol acabar de despullar als seus detractors. El president de Ciutadans demana que s'examini també si s'ha comès un "delicte informàtic a través d'Internet" i que s'investigui qui hi ha darrere de la pàgina web del col·lectiu.

El col·lectiu Ubú o Zanahoria va denunciar dimecres en el seu manifest el "desastre" en el qual, al seu parer, ha entrat la formació des que la cúpula ha "restringit l'expansió" de C's.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Enric fletxa La Plana Baixa
16 de juny de 2007, 12.37 h

Sí, sembla que des de la seva torre de marbre es creuen superiors als ciutadans. Alguns polítics es corrompen molt ràpid en quant agafan una mica de poder.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joaquim fletxa Barcelona
15 de juny de 2007, 20.54 h

Que cracks aquests Ciudadanos ... reneguen de ser catalans, però a l'hora de la veritat no poden evitar ser-ho i apunyalar-se entre ells, exactament com passa a tot arreu i en tots els nivells a Catalunya. Tant partits polítics, com petites empreses, entitats esportives, associacions, etcètera.

De totes maneres es veia de lluny que això de Ciutadanos era un bluff i que fotria un pet com un aglà ben aviat. A fer la mà, Boadellistes !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.