directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

El Banc dels Aliments i el Barça impulsen una campanya per recaptar menjar

L'objectiu és recollir-ne 2.000 quilos al Camp Nou, al Palau Blaugrana i a l'Etadi Olímpic

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Les fundacions del Banc dels Aliments i del FC Barcelona, amb el suport de la Generalitat, han impulsat la campanya 'Envia la fam a la porra', a través de la qual volen recaptar 200.000 quilos d'aliments. Coincidint amb els partits del Barça del 2 d'abril al Palau Blaugrana i el 9/10 al Camp Nou, s'instal·laran unes carpes perquè els aficionats puguin fer les seves donacions, així com el 9 d'abril a l'Estadi Olímpic Lluís Companys coincidint amb el partit USAP-Toulon. Encara sou a temps d'inscriure-us al sorteig de directe!cat per aconseguir una de les cinc entrades dobles per al partit.
barça, rosell, sandro, artur mas
Comparteix
   


Etiquetes
Els participants podran donar un resultat a la porra de la final de la Copa del Rei que disputaran el FC Barcelona i el Reial Madrid. El president del Barça, Sandro Rosell, ha augurat un 5-0 a favor del club català.

Aquelles persones que no puguin anar presencialment a donar els aliments ho poden fer a través d'Internet, a la web www.enviemlafamalaporra.org. Aquestes persones poden realitzar una comanda 'online' i els supermercats Sorli Discau les faran arribar al magatzem de la Fundació Banc dels Aliments, des d'on es distribuiran als més necessitats.

En la campanya també hi col·laboren una quinzena d'escoles, on es faran xerrades, penyes blaugranes i cinc patrocinadors: Arròs Montsià, Pastas Gallo, Llet Nostra, Sorli Discau i Grup Borges. Els participants a la porra entraran en el sorteig d'un dinar amb exjugadors del FC Barcelona a la Masia.

Rosell: Barça 5 - Madrid 0

El president del club català, Sandro Rosell, ha apostat un quilo d'arròs, un altre de pasta, un litre de llet i un altre d'oli a que el Barça guanya 5-0 la final de la Copa del Rei. 'Per no perdre el costum', ha dit.

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha dit que la seva aposta és que el FC Barcelona guanyarà per una diferència de quatre gols, número "símbol de la bandera" de Catalunya. El president de la Fundació del Banc dels Aliments, Antoni Sansalvadó, ha donat un resultat de 3 a 1 favorable al Barça.

Ajuda en moments difícils

Tots tres han coincidit a assenyalar que la societat viu un moment difícil i on moltes famílies passen moltes necessitats. Mas ha assegurat que el problema és "gros" però ha confiat en la sortida de la crisi si tots els ciutadans s'ajuden mútuament.

El president ha destacat el poder de mobilització que té la societat catalana i ha assegurat que és un país referent quan es tracta de mobilitzar-se per causes justes. Per aquest motiu, ha augurat que la campanya tindrà un gran èxit i ha animat a tota la població a participar-hi.

Sansalvadó ha advertit que tot i que hi pugin haver empreses i sectors que comencin a notar signes de recuperació, fins que aquesta arribi a les famílies queda molt camí per recórrer.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.