directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consulta Barcelona doble fletxa

El PP titlla el 10A de 'patxanga' i acusa CiU de fer-la servir per tapar 'la seva mala gestió'

PP i SI tensen el debat unitari sobre les consultes · Tremosa celebra la mobilització activa pel referèndum, però demana passos al Parlament i a Madrid

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Les forces polítiques catalanes han protagonitzat aquest divendres un tens debat sobre les consultes independentistes i el futur de Catalunya. L'acte, celebrat a la seu d'Òmnium Cultural a Barcelona, ha tingut en el representant del PP, José Antonio Coto, el seu principal protagonista a l'acusar CiU d'escudar-se amb la consulta per tapar 'la seva mala gestió' i al titllar-la de 'patxanga', fet que ha encrespat els ànims d'alguns membres del debat com el candidat a l'alcaldia de Barcelona per SI, Santiago Espot, que ha volgut ressaltar les hores de feina que molta gent ha dedicat als referèndums d'arreu del país. Espot ha respost també Coto, i ho ha fet amb els mateixos termes que havia utilitzat el popular per definir la consulta sobiranista: 'Vostès sí que són patxangueros' ha reblat el polític independentista.
© Diari Ara

Comparteix
   


Etiquetes
L'agra polèmica suscitada entre SI i PP ha tingut el seu paral·lelisme amb la disputa mantinguda, en un to més baix, entre el representant de CiU, Ramon Tremosa, i del PSC Laia Bonet. L'eurodiputat ha defensat la 'mobilització activa' que ha fet el seu partit, encara que ha alertat que els passos s'han de fer també des del Parlament de Catalunya i Madrid. En aquest sentit, Laia Bonet ha replicat Tremosa preguntat-li si Josep Antoni Duran i Lleida 'compartiria aquesta consulta'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Jaume Cusó fletxa Barcelona
2 d'abril de 2011, 16.54 h

Si creuen que les consultes són una patxanga perquè estan tan en contra?. Si realment pensessin que les consultes són una patxanga els senyors del PP no farien tant de soroll. La celebració de les consultes ha aparegut a la premsa, fins i tot a la de l'estranger, serveix per posar aquest assumpte damunt de la taula, dir que l'independentisme no és cosa de quatre adolescents ximplets, que hi ha persones de totes les edats i condició social que hi donen suport.
Però tampoc és un acte il·... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jordi Roig fletxa Sant Pol de Mar
2 d'abril de 2011, 13.36 h

El que no us diuen es que el PP es va dedicar a provocar als assistents, no als politics, que ja estan acostumats al mal to en el Parlament, si no a la gent present a l'acte. Les seves paraules, i bona part de les del de ciutadans (sobre tot quan va tenir la barra de dir, en ple Òmnium Cultural, que Catalunya mai havia estat un estat independent) varen ser per a provocar. Fins i tot es varen portar una "claca" nombrosa que els aplaudia les bajanades que anaven desgranant. Va ser una llàstima ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
2 d'abril de 2011, 11.15 h

AL #1 i al #2: M'HEU LLEGIT EL PENSAMENT. JO ANAVA A DIR QUE EL QUE PUGUI DIR O PENSAR EL PP, C'S I PSC=PSOE, ME LA "REBUFA". PERÒ VOSALTRES HO HEU DIT MILLOR.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
2 d'abril de 2011, 11.14 h

Això no és notícia. Ho hagués estat si en canvi s'hi'hagués mostrat favorable, la qual cosa hagués propiciat una gran ballada de sardanes......., si és que ells saben que és la dança de Catalunya, és clar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
2 d'abril de 2011, 10.53 h

I això és una notícia? El que faci o digui el PP, al menys a mi, me la porta fluixa (Perdoneu, però algú ho havia de dir...) Siau.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Daltbert fletxa Premià de Dalt
2 d'abril de 2011, 09.46 h

No descubreixo la sopa d'all si dic què el PP és un partit anticatalà de cap a peus, aleshores qualsevol comentari, opinió o excrement mental què surti de la seva formació, referent a cap assumpte català, no val la pena ni sentir-lo, ni considerar-lo, ni difondre'l.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.