directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consulta Barcelona doble fletxa

Barcelona Decideix porta la consulta a les mesquites del Raval

Els immigrants empadronats a la ciutat poden tenen dret de vot el 10A

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Voluntaris de Barcelona Decideix han informat sobre la consulta del 10A als immigrants del Raval a la sortida de les mesquites després de l'oració dels divendres. Molts d'ells han volgut exercir el seu dret de vot  en la consulta sobre la independència de Catalunya, aprofitant que en alguns casos serà la primera oportunitat que tindran de votar ja que no ho podran fer a les eleccions municipals. Ciutat Vella Decideix ha facilitat material explicatiu sobre la consulta en diverses llengües com urdú, àrab, rus, anglès, francès o portuguès, entre d'altres. Tal i com ja va recollir directe!cat, molts immigrants simpatitzen amb la consulta i veuen paral·lelismes amb la situació política del seu país d'origen.
barcelona decideix
Comparteix
   


Etiquetes
Ciutat Vella és un districte on la comunitat immigrada representa el 43% dels seus habitants, unes 41.000 persones des les que predominen aquelles amb origen pakistanès i de fe islàmica. La presència d'una comunitat immigrada força elevada i amb fortes arrels culturals i religioses ha suposat en tot moment un repte que des de Ciutat Vella Decideix s'ha plantejat com una prioritat fomentar el contacte i la proximitat amb  la seva realitat i les entitats que la representen.

Montse Torres, responsable de Comunicació de Ciutat Vella Decideix, ha volgut remarcar no tan sols l'èxit de la jornada d'avui, sinó el treball a peu de carrer que la plataforma organitzadora de la Consulta del proper 10 d'abril ha desenvolupat els darrers mesos entre la comunitat immigrada. Torres, si bé no amaga les enormes dificultats que ha suposat  el desplegament de la campanya i la molta feina que encara hi ha per fer, ha manifestat sentir-se 'molt satisfeta' per l'acollida que està rebent de la comunitat d'immigrants al barri.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
6 de setembre de 2014, 18.23 h

MENSAJE AL GOVERN CATALÀ


Desde la Resistencia nos volvemos a dirigir a los miembros del Govern Català y en especial al President de la Generalitat, y por extensión a todas las formaciones políticas que están a favor del Derecho a Decidir para desgranar algunas temas de actualidad :

Ante las noticias aparecidas en los medios de comunicación, en referencia al llamado caso Pujol, creemos necesario que las organizaciónes políticas que defienden la consulta del 9-N, den una respuesta clar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ramon fletxa St. Cugat
2 d'abril de 2011, 15.42 h

Així es treballa, així es fa pais. Endavant i ànims que el 10-A ja el tenim aqui!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.