directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 17:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Carretero: 'Quantes retallades estalvíaríem tancant consells comarcals i diputacions?'

El número 4 a la candidatura ERC-RCat-DCat, Ignasi Planas, ha afirmat que Barcelona serà 'el símbol de la renaixença' del partit

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant

El president de Reagrupament Independentista, Joan Carretero, ha proposat començar les retallades acabant amb els consells comarcals i les diputacions. El líder de RCat ha assegurat que suprimint aquestes institucions no caldria tancar plantes d'hospitals. Carretero ha agraït públicament a Jordi Pujol i Artur Mas el seu vot a les consultes sobre la independència. El metge de Puigcerdà ha fet aquestes declaracions en la presentació de les candidatures de RCat a les eleccions municipals. Entre d'altres, hi ha intervingut el cap de llista de Reagrupament a Barcelona, número quatre a la llista d'Unitat per Barcelona, Ignasi Planas, que s'ha mostrat convençut que Barcelona serà el símbol de la 'renaixença' de Reagrupament.

Comparteix
   


Etiquetes
La vicepresidenta de Reagrupament, Rut Carandell, ha destacat que els reagrupats continuen 'treballant amb decisió i il·lusió' perquè 'no hem estat parats, hem estat treballant, aquests darrers mesos'. Carandell també s'ha referit al doctor Moisès Broggi, que s'ha incorporat al darrer lloc de la candidatura d'Unitat per Barcelona en què particpa Reagrupament, que considera que 'és un exemple a seguir'.

En una línia semblant s'ha pronunciat Carles Bonaventura, candidat per Girona, el qual ha expressat que 'Reagrupament és ben viu i continua sent una marca de prestigi'. Als ajuntaments 'la gent de Reagrupament hi serà per treballar per la independència', ha dit.

Ignasi Planas, primer candidat de Reagrupament, situat al número 4 de la llista Unitat per Barcelona, amb Esquerra i Democràcia Catalana, ha cridat a lluitar pel projecte de llibertat i dignitat que representa Reagrupament. Per a Planas, 'Barcelona serà el símbol de la nostra renaixença'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
Jordi Roig fletxa Sant Pol de Mar
4 d'abril de 2011, 13.20 h

#2 Em fa l'efecte que no ho tens ben entès. SI el que cerca, precisament, son els llocs que poden treure als Consells Comarcals i a la Diputació. Això es, al menys, el que ens varen dir al meu poble els seus representants, quan varen proposar-nos de anar junts a les municipals, textualment: "a nosaltres gestionar el poble ens es igual, ja ho deixaríem per vosaltres, el que volem es sumar el pes possible de cara a aconseguir llocs i diners dels Consells Comarcals i les Diputacions" i no et p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
4 d'abril de 2011, 12.37 h

De moment, el català només accepta un accent per paraula. Per tant, farieu bé de revisar aquest titular, en la que ens podriem estalviar un accent a la paraula "estalviaríem".


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
No fotis ??? fletxa Casa Meva
4 d'abril de 2011, 12.36 h

#9 Sense voler-ho dir ho has dit ... VAGUERIES ... et diu res el nom ? Això és el pel que servirien per endollar més VAGUUUSSS ... Posa't en política municipal i veuràs per quines poltrones es barallen els voltors. Per les de l'ajuntament, no !!! I perquè et penses que les formacions politiques varen inventar les marques blanques ??? Per poder viure del cuentuuu ...

Desenganya't, una cosa és el que podeu pensar els simpatitzants i militants d'ERC i una altra cosa ben diferent és la que... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
mario fletxa barna
4 d'abril de 2011, 10.42 h

Rectificar és de savis, sigui pel que sigui , el més important és la nostre unió.
Les vegueries no incrementen les despeses, les rebaixen perquè a canvi es treuen els consells comarcals i les diputacions, no et sembla prou eficient?, primer t'has de assabentar perquè es volen posar les vagueries, que ja s'ha explicat prou bé, però és clar ho explica i promou ERC que és el partit que més clar ho diu tot i transparent, no s'oblidi que treballa per Catalunya i només per Calalunya.
Fins... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
jm fletxa bcn
4 d'abril de 2011, 08.31 h

Si CiU tornés tots els diners que ha ROBAT podrime fer bastantes coses.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
4 d'abril de 2011, 07.43 h

Donç ERC volia crear un altre administració a on poder endollar a més gent, les vegueries. No sé pas amb quins diners les pensaben mantenir, però el cas és que no hi vares ser a temps.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Santi fletxa Castellar
4 d'abril de 2011, 07.41 h

Per fi un polític posa el dit a la llaga...
Perque sempre les retallades afecten als serveis als ciutadans? perque no es plantejen mai retallar les administracions supèrflues i inútils com els Consells Comarcals i les diputacions?
Jo se la resposta, i vosaltres?


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Republicà fletxa Barcelona
3 d'abril de 2011, 23.38 h

#2 I els vots que aconsegueixi Solidaritat als Consells Comarcals per qui computaran nano ? Si SI treu representaciò a algun consell comarcal que faran ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
No fotis ??? fletxa Casa Meva
3 d'abril de 2011, 21.54 h

#3 Tens tota la raó, mantenir-se fidel a uns principis costa molt i no tothom ho entén. Per això els que quedem entenem una manera molt particular de fer política i que possiblement no quadra amb la resta.

Que hi farem ... ara la unitat no serveix només per a eslogan electoral quan t'has fotut una ostia de tres parells de nassos, ho dic perquè després és veu molt el llautó ... ai, perdò, com diu un d'ERC que conec, és que dels errors també s'aprèn ... m'encanten els eufismes polí... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Thor fletxa Igualada
3 d'abril de 2011, 20.40 h


#2 Molt bé. Amb això aconsegueixes mantenir-te a SI i que no t'expulsin, com a una pila de companys teus que els han donat la patada per discrepar en la vostra organització ultra-hiper-democràtica.

Endavant Reagrupament, vius i participant en coalicions municipals de forma transversal i unitaria, no com d'altres que s'omplen la boca d'unitat i després estan mes sols que la una. Ni el vostre lider mediatic us aguanta...


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.