directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PPC 'dóna la benvinguda' a Mas al 'sentit comú' per la supressió de successions

Els populars anuncien que seguiran negociant amb el Govern per 'ajustar' la llei a la seva proposta

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu del PPC, Enric Millo, ha 'celebrat' la supressió de l'impost de successions aprovada pel Govern de la Generalitat i ha volgut donar al president, Artur Mas, 'la benvinguda al sentit comú' que assegura que sempre ha mostrat el Partit Popular per voler eliminar-lo des del 1999. Tot i aquesta coincidència, Millo no ha volgut vincular-la a un possible apropament per un pacte en els pressupostos de la Generalitat. A més, el portaveu del PPC ha fet notar que la proposta de supressió de l'impost que els populars havien presentat incloïa les donacions. 'Va íntimament lligat i seguirem negociant amb el Govern perquè la llei s'ajusti a les aspiracions del Partit Popular', ha avançat Millo.
enric millo, pp, partit popular, parlament
Comparteix
   


Etiquetes
'No ha fet res més que el que altres comunitats autònomes governades pel PP ja han fet fa temps', ha dit Enric Millo només d'iniciar la seva valoració a l'anunci de la reforma de l'impost de successions. I és que pel PPC, aquesta supressió fins i tot 'es podia haver fet abans, tot just començar la legislatura'. Malgrat això, el portaveu dels populars ha volgut 'celebrar' la decisió del Govern i 'donar la benvinguda a Mas i al Govern al sentit comú que sempre ha tingut el Partit Popular'. Millo també ha qualificat de 'pobre' l'argument de fer la reforma per 'no ser menys que els altres' que atribueixen a Mas.

Amb tot, el PPC ha volgut destacar que el projecte de llei del Govern 'no és exactament igual' al que els populars voldrien. 'Coincidim en l'aspecte central', ha destacat Millo, que en canvi ha remarcat que el seu propòsit era que en una segona fase i abans que acabés la legislatura 'se suprimís també per als grups 3 i 4'. En aquest sentit, el portaveu popular no tira la tovallola i ha assegurat que el seu partit 'seguirà negociant amb el Govern perquè la llei s'ajusti a les aspiracions del PPC'.

Aquest acostament de posicions, però, no serveix gaire per aprofundir en un possible pacte pels pressupostos de la Generalitat. 'No voldria establir una relació directament proporcional', ha dit. I és que Millo ha explicat que 'ni tan sols m'atreviria a dir que l'impost de successions és l'element més important del pressupost'. Tot i això, ha retret al PSC que 'dir que no se'n vol saber res del pressupost' perquè s'hagi aprovat la reforma és 'una rebequeria de nen petit'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.