directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La fiscalia acusa de desordres públics l'home que va tirar un ou a Miquel Iceta la nit electoral

L'home va cridar 'roig de merda' i s'enfronta a un màxim de dotze mesos de presó

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La fiscalia ha denunciat l'home que va tirar un ou al portaveu del PSC, Miquel Iceta, la nit de les últimes eleccions al Parlament, i l'acusa d'un delicte de desordres públics, que li pot comportar una pena màxima de dotze mesos de multa. En l'escrit presentat al jutjat, el ministeri fiscal denuncia Josep R.O., veí de Vilafranca del Penedès, per haver tirat l'ou i proferit insults com 'roig de merda' a Iceta quan aquest va comparèixer davant del públic i els mitjans de comunicació per valorar els resultats de les eleccions a la seu del PSC. El fiscal recorda que la jornada tenia una 'indubtable significació en la vida democràtica del país' i el PSC és un dels partits amb major representativitat.



Comparteix
   


Etiquetes
L'acte de l'agressor té un doble vessant, segons el fiscal. Per una banda, té una 'càrrega clarament injuriosa per la víctima', per l'altra és un 'atac a l'ordre públic i al legítim exercici del dret a la llibertat d'expressió i d'informació', perquè va pretendre 'entorpir o coartar' un dret constitucional 'd'especial rellevància', perquè es va produir en un context de jornada electoral.

Per tot això, la fiscalia demana que se citi Josep R.O. com a imputat i a un membre del gabinet de premsa del PSC com a testimoni.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Claudi fletxa St. Cugat del Vallès
7 d'abril de 2011, 14.18 h

Em sembla molt bé i espero que la mateixa fiscalia actui amb la mateixa fermesa amb els que van robar una urna els dia de la consulta de Terrassa. Espero que se'n senti a parlar igualment quan la fiscalia se n'encarregui. De moment ja farà 4 mesos i no hi ha notícia de cap detenció, ni recupeéració de l'urna (bé públic),....


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.