directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 16:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

A més de Barcelona, 21 altres poblacions tanquen el cicle de les consultes aquest diumenge

En total seran 554 municipis que hauran participat al moviment iniciat a Arenys de Munt

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Aquest cap de setmana 23 poblacions catalanes viuran la darrera onada de consultes sobre la independència iniciada el 13 de setembre de 2009 a Arenys de Munt. L'arribada de la consulta aquest diumenge a la capital del país s'ha endut el protagonisme mediàtic del 10A i ha eclipsat la resta de pobles i ciutats que han decidit sumar-se a aquesta data. Malgrat tot, l'onada ha començat aquest mateix dissabte a Vallgorguina (Vallès Oriental) que ha començat a escalfar motors per a la gran jornada de diumenge. Un cop finalitzada l'onada del 10A, en total el procés de la consulta sobre la independència haurà arribat a 554 municipis dels 947 que té el Principat.

Comparteix
   


Etiquetes
Després de l'onada del 13-D, del 28-F, del 25-A, del 20-J, del 17-O i les consultes més esporàdiques i puntuals, la del 10-A posarà punt final a la consulta que pregunta, de forma no vinculant, quin futur es voldria per al nostre país. A més de Barcelona també celebren consulta aquest diumenge Bellprat, el Bruc, Calaf, Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, Pujalt, Sant Pere Sallavinera, Santa Margarida de Montubi (Anoia); el Perelló (Baix Ebre); Prades (Baix Camp); Gavà, Sant Climent de Llobregat, Viladecans (Baix Llobregat); Sant Julià de Ramis (Gironès); Bellmunt d'Urgell (Noguera); Blanes (Selva); la Pobla de Montornès (Tarragonès); Rellinars (Vallès Occidental); Campins, Fogars de Montclús, Montseny (Vallès Oriental). El dia abans ho farà Vallgorguina (Vallès Oriental).

Fins ara, 616.528 persones ja han participat en la consulta sobre la independència. Un 92,63% dels vots (571.114) han estat pel 'sí', un 4,89% (30.148) pel 'no', un 2,08% (12.849) pels blancs i un 0,39% (2.417) pels nuls. La mitjana de participació és del 18,32%.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
DavidFJ fletxa Barcelona
10 d'abril de 2011, 00.32 h

Cada dia hi han mès gent convençuda dels beneficis de tenir un estat propi i cada cop els arguments a favor son mes potents (us recomano l'entrevista a un economista que hi ha www.descobrirelmon.cat sobre el sobiranisme).
Anem per bon camí!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
jm fletxa bcn
9 d'abril de 2011, 20.02 h

Indignat.
Ser espanyols ens costa a l'any entre 12.000 o 16.000 milions d'euros, segons els criteris comptables que s'utilitzin.
Si aquests diners es quedessin a Catalunya tindríem un superàvit de collons que ens permetria tenir un fantàstic estat del benestar propi.
Si axò és despistar i dividir al poble...
Per cert, no sóc convergent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
jm fletxa st cugat
9 d'abril de 2011, 17.35 h

Uiiiii quin tuff de sociata fa aquest comentari anterior!!! La consulta es fa perquè no hi ha altra forma de que el poble s'expressi lliurement. Tot és política amic meu, les qüestions socials també.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
9 d'abril de 2011, 16.06 h

Espero que a partir de dilluns es deixi ja de parlar del conyàs del "referèndum" i la societat civil comenci a mobilitzar-se per qüestions socials i no per qüestions polítiques que és el que realment afecta el ciutadà, a veure si el dia 14 d'Abril es reuneixen un 1.5000.000 de persones a la plaça de Sant Jaume per manifestar-se contra les retallades que els naciononalistas volen fer a la sanitat. Us espero, jo estaré.
La resta és despistar i dividir all poble.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.