directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 05:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Per Saura és "imprescindible" que en la pròxima comissió bilateral es formalitzi un calendari del traspàs de Rodalies

La Comissió bilateral Generalitat-Estat espanyol es tornarà a reunir el juliol

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, ha anunciat aquest dilluns al migdia que la pròxima comissió bilateral entre la Generalitat i l'Estat  espanyol es produirà el 17 de juliol. El conseller ha considerat imprescindible que en aquesta reunió "s'obri formalment la ponència de Rodalies", en relació al seu traspàs, i que 'hi hagi una perspectiva temporal de quan es produirà'. Saura ha afegit que el Govern també espera que es transfereixin totes les ponències que estan obertes, que s'obrin noves ponències i que es tiri endavant la proposta de consorci de l'aeroport del Prat.
joan saura
Joan Saura, dirigint-se a la roda de premsa / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Durant una declaració institucional que ha pronunciat a la Generalitat el dia que es compleix el primer any del referèndum estatutari, Saura espera que a la reunió de juliol s'obri un paquet de "nou o deu" noves ponències per concretar més transferències com, per exemple, la de Rodalies de Renfe.

A més, ha desitjat que la reunió concreti també transferències de ponències ja obertes i "acords concrets" sobre els aeroports en general i el de Barcelona en particular. També espera concretar en quins organismes estatals ha de participar la Generalitat.

El conseller ha afirmat que l'Estatut "no és un perill sinó una oportunitat", i s'ha mostrat globalment satisfet del ritme d'aplicació de la norma, tot i que ha considerat necessari millorar en aquest sentit, i ha assegurat que el Govern serà "exigent i contundent" si s'endarrereix l'aplicació del text.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
pep fletxa bcn
19 de juny de 2007, 17.05 h

Crec que el dia 17 de juliol al maxim que faran sera crear un altre comissio o ponencia per estudiar a veure com ho fan tot aixo son cortines de fum i tonteries variades per calmar al personal


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.