directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 14:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Neix Politi.cat, una tafanera de notícies polítiques en català

Els usuaris hi poden enviar i votar les informacions polítiques més rellevants dels Països Catalans

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

L'Internet catalana està en plena forma, i dins d'aquesta, el submón dels blocs en català són en plena efervescència. En concret els blocs de polítics són un dels trets diferencials de la comunitat catalana a la xarxa, amb centenars d'alcaldes, regidors, diputats o simpatitzants amb el seu espai propi a la xarxa. Ara neix Politi.cat, un portal on els mateixos usuaris proposen i voten les notícies polítiques més interessants generades als Països Catalans.
politi.cat política tafanera
Comparteix
   


Etiquetes
Per intentar comprendre, ordenar i estar al dia de la ingent quantitat de material polític que genera la xarxa, fa uns mesos es va posar en marxa el directori de blocs polítics Poliblocs.cat, un projecte de Doble Utopia SL que s'encarreguen de tirar endavant Saül Gordillo i Daniel Solano. Ara, i complementant als poliblocs, ha aparegut Politi.cat, un web que, a través d'un sistema tipus La Tafanera, Menéame o Digg, permet als lectors enviar aquells articles de la catosfera política que els semblin d'interès.

Els usuaris mateixos són els encarregats de votar aquests articles i així s'acaba aconseguint un rànquing dels articles polítics diaris més interessants. Per publicar-hi notícies només cal registrar-s'hi i clicar l'enllaç que proporcionen en el moment que es trobi una notícia interessant a la xarxa.

Politi.cat és una iniciativa de la Fundació Catalunya Empresa Oberta (CEO), una plataforma d'emprenedors, empresaris i professionals catalans.

Al seu web es defineixen com una fundació no vinculada a cap organització política i "adreçada a tots els sectors professionals i empresarials catalans, independentment de la seva ideologia política o del seu origen geogràfic, que realment volen que l'economia catalana pugui ser competitiva en un món global".



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.