directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran respon a Ferrusola: 'Jo no menteixo'

L'esposa de l'expresident s'ha jugat 'la mà dreta' que Joana Ortega va votar 'Sí' a la consulta del 10A

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat aquest dimarts que ell 'no menteix' en resposta a les manifestacions de l'esposa de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, Marta Ferrusola, que l'ha acusat de no dir la veritat quan va assegurar que la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, va votar en contra de la independència de Catalunya en la consulta del passat 10 d'abril. 'Jo no menteixo, i no tinc res a opinar sobre les declaracions de la senyora Ferrusola. Crec que parlen per elles mateixes i jo no menteixo, senzillament jo no menteixo', ha sentenciat a la presentació del llibre de Miquel Roca i Felipe González '¿aun podemos entendernos?'

Comparteix
   


Etiquetes
Duran respon d'aquesta manera unes manifestacions contundents de Ferrusola, que fins i tot s'ha jugat 'la mà dreta' a que la vicepresidenta va votar a favor de la independència. 'Duran i Lleida pot dir el que li doni la gana', ha dit Ferrusola, després que el líder d'UDC afirmés que Ortega, també d'Unió, havia votat que no. En una tertúlia a Catalunya Ràdio, l'esposa de Jordi Pujol ha assegurat que ja fa tres anys que es va declarar independentista i ha augurat que Catalunya podrà ser independent en uns 'deu anys'.

Ferrusola ha atribuït l'afirmació de Duran al fet que 'mitja humanitat va contra l'altra mitja' i que el fet que siguin del mateix partit 'no vol dir res'. 'N'hi ha molts del nostre partit que han votat que no', ha assegurat, en referència a CDC. L'esposa de Jordi Pujol ha assegurat que es va declarar independentista 'fa tres anys' i ha pronosticat que Catalunya podria ser independent en uns 'deu anys'. S'aconseguirà, ha afegit, 'treballant bé, ordenadament, amb seny'.

Marta Ferrusola va participar diumenge a la consulta després que l'expresident Pujol ho fes uns dies abans de forma anticipada. Ferrusola ha fet una valoració positiva de la participació, tot remarcant que s'ha fet amb un pressupost baix i amb col·laboració de voluntaris. 'Va ser una votació feliç, satisfactòria, molt positiva', ha assegurat.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Pantinet fletxa El Pla de Santa maria
13 d'abril de 2011, 20.17 h

Al ser secret el vot, sols pot dir-ho la mateixa Ortega. El José Antonio Primo de Rivera (perdó) Durante y Lérida segons diu ell, no menteix....... (?) OK, ell sols enganya. a deixat a la Orteguila amb els malucs enlaire. I es tant greu el que ha fet, que una vicepresidenta del Govern l'ha de fotra directament al Jutjat. Per que no ho fa? Seguramen t es per que es igual que ell..


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
13 d'abril de 2011, 13.01 h

PERÒ QUI ET CREUS QUE ETS TU JOSÉ ANTONIO, PER REVELAR EL VOT DE NINGÚ. AIXÒ ÉS UNA MOSTRA DE PREPOTÈNCIA CLÀSSICA DE LA GENT DE MADRIZ. SE T'HAN ENCOMANAT UNES BONES XACRES MADRILENYES , VERITAT?
PERÒ QUE T'HEM FET PER QUE VULGUIS TAN MALAMENT A CATALUNYA, JOSÉ ANTONIO?


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
mario fletxa barna
13 d'abril de 2011, 11.23 h

Duran, CALLA!!, com més parles menys t'estima una part de Catalunya que vol la teva dimissió.
No te n'adones que fas molt mal al país i al bipartit? Quina rábia duus a sobre que et fa vomitar bilis tan amarg?

PLEGA, creu-me.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Albert fletxa Barcelona
13 d'abril de 2011, 11.04 h

Fa anys que som uns quants que no entenem com aquest individu té una puntuació tan alta a les enquestes. Si se li veu a la cara la fera àvida de poder, i més coses que porta a dins. Tan innocents som els catalans. Com pot estar a dalt de tot d'un partit democràtic? Per una humiliació masclista (els homes independentistes del seu partit no els tracta així) i dictatorial com aquesta l'haurien d'expulsar d'aquest partit històric, del qual s'ha fet amo i senyor, sense cap respecte, ni pels... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
13 d'abril de 2011, 10.59 h

Ahir vaig haver d'empassar-me tot el telenotícies de la botiflera TV3, i sabeu què ???? Del tema de la violació del secret de vot de la súper vicepresidenta del "govern dels millors", ni en van fer menció. Si això hagués passat a casa dels d'ERC o SI, i per què no, a casa dels sociates o peperos, ahir i avui, tant la vanguardia ecspanola, com la TV3 i la descafeïnada emissora rac1, anirien plens i a vessar tot demanant dimissions, judicis i cadenes perpètues. I el què és més lament... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
13 d'abril de 2011, 08.59 h

"Jo no menteixo". Si diu que tampoc roba...bé, ja sabem com va el tema. I finalment el que seria realment preocupant és que digués "Jo no mato". Aquí si que em començaria a preocupar. Sr Llevaran y Lerida, ja sabem que no és un escolanet, no ens faci malpensar. O caldrà que reactivem la comissió d'investigació parlamentaria per investigar un president de partit que no és vostè?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.