directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Homs garanteix una 'aposta clara i rotunda' per TV3, Catalunya Ràdio i l'ACN

El portaveu del Govern constata que l'objectiu és que esdevinguin ''més forts' perquè juguen un paper important per al país

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El portaveu del Govern i secretari general de la Presidència de la Generalitat, Francesc Homs, ha garantit una 'aposta clara i rotunda' per TV3, Catalunya Ràdio, i l'Agència Catalana de Notícies (ACN) perquè continuïn representant el que 'en aquests moments representen' i, a poder ser, esdevinguin encara 'més forts i més consistents'. 'Creiem que juguen un paper important i positiu pel conjunt del país', ha afegit Homs durant una conferència a la Facultat de Comunicació Blanquerna sobre el futur dels mitjans públics catalans. Pel portaveu del Govern, els mitjans tenen un 'alt rendiment social' i no es poden valorar només en funció dels costos econòmics.
marçal sintes, francesc homs, josep maria carbonell, blanquerna
Comparteix
   


Etiquetes
Durant una conferència titulada 'Rumors de guerra. El futur dels mitjans de comunicació públics', Homs ha garantit una 'aposta clara i potent perquè Catalunya i no el Govern' disposin de mitjans públics 'molts potents' que ara cal reforçar. Al seu entendre, els mitjans públics tenen la vocació de ser 'sempre líders', amb una voluntat de servei públic i de qualitat, esdevenir 'referents pel país' i contribuir així a la cohesió lingüística i nacional de Catalunya.

El portaveu del Govern els mitjans públics són un dels símbols 'més destacats' pel seu paper en la recuperació de l'autogovern i la construcció nacional de Catalunya. 'Quin és el secret de l'èxit? La voluntat d'esdevenir referents i normals des del punt de vista nacional', ha afirmat.

Per Homs, l'actual moment de crisi fa 'imprescindible' aplicar la contenció econòmica als mitjans sense perjudicar el servei públic i la qualitat. 'Hem de buscar l'equilibri que garanteixi que no fem ni mig pas enrere en la vocació de lideratge i rendiment social dels mitjans públics', ha precisat.

En contra de desmantellar els mitjans de la CCMA
Homs ha advertit, també, que a l'Estat corren rumors que plantegen el 'desmantellament' dels mitjans públics a mitjà o a curt termini, una decisió que creu que respon a interessos que poden ser legítims però que des del Govern no comparteixen.

'A Catalunya, el Govern rebutja qualsevol pretensió de desmantellar els mitjans de la CCMA. Al contrari, pensem que s'han de preservar, potenciar i prioritzar', ha sentenciat, i considera que precisament per aquest motiu s'ha d''actuar' i 'prendre mesures'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
17 d'abril de 2011, 12.10 h

Vostè i els seus, Sr. Homs, garanteixien una aposta clara i rotunda per TV3 Catalunya Ràdio i l'ACN perquè a Vostès ja els va bé, els riuen totes les gràcies i els lloen tot allò que no és lloable, o si convè de tot allò que no és lloable, ni en parlen. I allò altre de contribuir a la cohesió lingüística, faci-s'ho mirar bé, perquè si el català que s'hi parla és el què ha de cohesionar, n'hi ha per a llogar-hi cadires, això quan s'hi parla el català, perquè de castellà s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.