directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias creu que Hereu ha anat al Parlament 'a fer la mona' i el paper d'oposició que el PSC no s'atreveix a fer

Adverteix que l'actitud de l'alcalde pot enfrontar Barcelona amb la resta de pobles de Catalunya

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat de Convergència i Unió a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, creu que Jordi Hereu ha anat al Parlament a 'fer la mona' i que està 'instrumentalitzant el paper d'oposició que el seu grup parlamentari no s'atreveix a fer' ja que, segons l'alcaldable, és responsable de la situació. Trias creu que l'actitud d'Hereu pot enfrontar la ciutat de Barcelona amb la resta de pobles de Catalunya, i l'ha instat a fer d'alcalde de la capital catalana i defensar els drets de tots els municipis. 'Jo em barallaré amb Mas, Mas-Colell o amb qui sigui, però des de la lleialtat i la responsabilitat', ha afegit Trias en la presentació del llibre que ell mateix ha editat, 'Generació Barcelona'. En l'entrevista amb directe!cat, Trias ja criticava la deslleialtat institucional de Jordi Hereu a qui acusava de fer de 'contrapoder' a la Generalitat.

Comparteix
   

Hereu ha assistit aquest dijous al Parlament per seguir el debat d'una moció presentada pel PSC que s'ha acabat aprovant i que reclama garantir les transferències de recursos a la capital catalana i que el Govern posi en marxa els equipaments acabats.

Xavier Trias ha considerat que Jordi Hereu ha anat al Parlament a 'fer la mona' i ha afegit que 'un alcalde no ha de fer aquestes tonteries'. L'alcaldable de CiU per Barcelona ha denunciat que Hereu 'està intentant erigir-se com a cap de l'oposició' ja que el seu grup parlamentari no s'atreveix a fer aquest paper 'perquè són ells els que han portat el país a la catàstrofe econòmica'.

Trias ha fet aquestes declaracions aquest dijous en la presentació del llibre 'Generació Barcelona' a la nova seu de l'editorial RBA. Es tracta d'un recull de textos de diversos autors editats per l'alcaldable de CiU sota el lema 'manifest col·lectiu per a la regeneració de la ciutat'.

El candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona ha criticat que Hereu faci una 'utilització lamentable' de les retallades amb propòsits electoralistes, i ha considerat que la seva actitud pot enfrontar la capital catalana amb la resta de Catalunya. Trias ha avisat Hereu que 'no s'equivoqui' ja que 'la defensa no és només de Barcelona sinó de tots els pobles i ciutats de Catalunya'. 'Un alcalde que vulgui ser alcalde de la capital de Catalunya ha d'entendre que queda molt malament només defensar els interessos de Barcelona', ha sentenciat.

'A mi no em descol·locaran', ha desafiat Xavier Trias. 'Jo em barallaré amb Artur Mas, amb el conseller Mas-Colell i amb qui sigui, però des de la lleialtat i sent conscient de la situació que tenim', ha assegurat. 'No val mirar a un altre costat quan tens una situació de catàstrofe', ha afegit.

Trias també ha recordat que Convergència i Unió ha votat a favor de la moció del PSC per garantir que es posin en funcionament els equipaments acabats i que es mantinguin els convenis actuals en matèria de salut, educació i serveis socials a la ciutat de Barcelona.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
15 d'abril de 2011, 11.25 h

VOTAR AL SR HEREU ES VOTAR A LA CHACON I LA SEVA CAMARILLA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.