directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Pujol i Ferrusola, al bell mig de la crisi a la USAP de Perpinyà

Moviments d'accionistes al club de rugby de la Catalunya Nord

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'empresari català Jordi Pujol i Ferrusola, fill de l'expresident de Generalitat, i l'agent immobiliari i exregidor de l'Ajuntament de Perpinyà, Francis Gendre, copresidents de la societat de cartera "USAP per sempre" han perdut la seva majoria i la presidència d'aquesta entitat. Aquest canvi, que reobre una crisi de poder, s'ha produït desprès que un dels accionistes que fins ara els donava suport s'ajunti amb el grup d'accionistes que des de fa mesos s'oposa al president de la USAP, Marcel Dagrenat, a qui retreuen una 'absència d'humanisme i de respecte en la gestió del quotidià' del club.
usap perpinyà rugby
Comparteix
   


Etiquetes
En declaracions a l'ACN, Jordi Pujol i Ferrusola ha desmentit el rumor, segons el qual també hauria donat l'esquena a Dagrenat. Pujol, que està actualment fora de Catalunya per raons laborals, ha dit que està "al 100% amb Marcel Dagrenat" i ha afegit que "si plega Dagrenat, jo plego també" i amenaça que amb ell també es retiri l'aportació econòmica de la fundació Albert-Pasqual a la USAP, valorada aquest any en més de 500.000 euros.

Segons Pujol i Ferrusola, com va passar al mes d'octubre durant la crisi de poder anterior, "es tracta d'un problema personal". El fins ara copresident considera que els opositors a Dagrenat "no tenen management, no tenen projecte, l'únic que volen és sortir a la foto i que Dagrenat faci tota la feina".

Els opositors que ara tenen la majoria al si de la societat de cartera rebutgen el projecte d'ampliació de capital desitjat per Dagrenat i basat en l'entrada d'un inversor principal. Com a alternativa proposen obrir el capital al més gran nombre de gent.

En un comunicat precisen que "cap associat de la SASP, ni tant sols la societat mare 'USAP per sempre' que avui detenta el 80% de les accions, podrà concentrar més del 49% de les parts de la SASP USAP. Així mateix, cap individu no podrà detentar ell sol més de 5% de les accions".



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Esforç fletxa Molins de Rei
22 de juny de 2007, 10.04 h

La crisis ja està resolta. El president Dagrenat li ha donat un càrrec al seu principal opositor, Bernard Sobraquès, que serà administrador delegat de l'equip professional, i d'aquesta manera el expropietari de Intermaché torna a tenir sota control l'accionariat del hòlding USAP Per Sempre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.