directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 16:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

L'última novel·la d'Albert Espinosa i 'Indigneu-vos!' d'Stéphane Hessel, els llibres més venuts d'aquest Sant Jordi

Ramon Solsona, Martí Gironell, Eduard Punset, Kilian Jornet, Pilar Rahola i 'La Bíblia catalana' completen el llistat dels més venuts

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El Gremi de Llibreters de Catalunya ha confirmat aquest dissabte a la tarda 'Si tu em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine', d'Albert Espinosa, com el llibre de ficció més venut d'aquest Sant Jordi, tant en català com en castellà. 'L'home de la maleta', de Ramon Solsona, i 'L'Arqueòleg', de Martí Gironell, segueixen a Espinosa en aquest llistat. Pel que fa a llibres de no ficció, el més venut ha estat 'Indigneu-vos!', d'Stéphane Hessel, tant en català com en castellà, i a continuació 'Excuses per no pensar', d'Eduard Punset. 'Córrer o morir', de Kilian Jornet, i 'La República Islàmica de Catalunya', de Pilar Rahola, també figuren en el llistat dels llibres de no ficció més venuts en català.
llibres, sant jordi
Comparteix
   


Etiquetes
Albert Espinosa s'ha confirmat com un dels autors més esperats d'aquest Sant Jordi. Segons dades del Gremi de Llibreters de Catalunya, obtingudes en una mostra representativa feta entre les llibreries agremiades fins a les cinc de la tarda, el seu llibre 'Si tu em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine' ha estat el més venut en català en la categoria de ficció.

De la mateixa manera, en la categoria de no ficció, el més venut ha estat l'obra d'Stéphane Hessel, 'Indigneu-vos!'. Es dóna la circumstància, a més, que aquests dos llibres han estat els més venuts tant en llengua catalana com en castellana.

El llistat dels més venuts de ficció en català continua amb 'L'home de la maleta', de Ramon Solsona, 'L'Arqueòleg', de Martí Gironell, 'La terra de les coves pintades', de Jean Marie Auel, i 'Mar de foc', de Chufo Lloréns.

Pel que fa a la no ficció, després d'Hessel, destaquen 'Excuses per no pensar', d'Eduard Punset, 'Córrer o morir', de Kilian Jornet, 'La República Islàmica de Catalunya', de Pilar Rahola, i 'La Bíblia catalana' (diversos autors).

El Barça, entre els mediàtics més venuts
En la categoria dels llibres anomenats 'mediàtics', el més venut ha estat 'Amb conte! El llibre de contes del Crackòvia' (diversos autors), seguit de 'Paraula de vestidor', de Xavier Torres, i 'Herois de l'esport' (diversos autors, amb pròleg d'Andrés Iniesta).

Finalment, els llibres infantils i juvenils més venuts han estat, en aquest ordre: 'Barça toons i la llegenda de Sant Jordi' (diversos autors) i 'Sant Jordi i el drac' (d'Anna Canyelles), tots tres en català, confirmant la presència creixent d'aquest idioma en aquest gènere.

19 MEUR de recaptació
El Gremi de Llibreters de Catalunya fa un balanç 'positiu' de la diada de Sant Jordi, 'tant pel que fa a l'afluència de públic com pel ritme de venda que s'ha donat a les quatre demarcacions'. Segons les dades recollides fins a mitja tarda, 'i a falta de poder fer el balanç definitiu', el Gremi reitera, com ja havia avançat a l'ACN, que la facturació es podria situar en uns 19 milions d'euros.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Miquel fletxa Agullana
25 d'abril de 2011, 22.47 h

Encara que no surti a les llistes dels més venuts, us recomano Wikileaks per dins, de Daniel Domscheit-Berg, publicat per La Campana... un documentat repàs per temes importants dels segles XX-XXI: guerra del Golf, Guantánamo, església de la Cienciologia, evasió d'impostos als bancs suïssos...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.