directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El Mètode de l'èxit s'acomiada dels escenaris

El Mètode Grönholm s'acomiada aquesta setmana del Poliorama després de tres anys i mig

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Tres anys i mig i cada dia de funció el teatre ple. Així de contents es poden acomiadar els actors de l'obra catalana El Mètode de Grönholm. L'obra de Jordi Galceran i dirigida per Sergi Belbel ha rebut molt bones crítiques d'arreu. Ja s'ha traduït a diferents llengües i fins i tot se n'ha fet una pel·lícula. L'obra s'acomiada el 23 de juny amb més de 800 representacions.
teatre catala el metode de gronholm
El cartell de l'exitosa obra catalana El mètode de Gronholm

Comparteix
   


Etiquetes
El 23 de juny es posarà fi al Mètode de Grönholm, o millor dit el mètode de l'èxit que només Jordi Galceran, escriptor del text, sap quin és. L'obra s'acomiada amb més de 800 representacions i amb un èxit rotund de públic i crítica.

L'obra posarà punt final a les seves representacions després de tres anys i mig al Poliorama ininterromputs. L'espectacle que ha recollit premis per al director, Sergi Belbel, l'escriptor i els seus actors, Jordi Boixaderas, Lluís Soler, Roser Batalla i Jordi Díaz fins i tot ha arribat a la gran pantalla, s'ha traduït a diferents llengües i s'està coneixent arreu del món.

La història de quatre candidats disposats a qualsevol cosa per aconseguir un lloc de feina ens apropa a la cara més ferotge de la realitat empresarial en un muntatge on l’absurd i la intriga es combinen amb humor. Aquest muntatge eclipsa les estrenes d'aquesta setmana entre les quals destaca el retorn de l'espectacle Boris Vian, constructor d'imperis a la Sala Muntaner, l'òpera Manon al Gran Teatre del Liceu o la peça Apartament per a tres... o quatre? al Guasch Teatre.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.