directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La CUP presenta 'Revoluciona Barcelona': la web i el programa electoral per la capital catalana

Ja es poden consultar les 170 pàgines de propostes sobre el model de ciutat que plantegen, que promou la justícia i la cohesió socials i defensa l'autodeterminació

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

'Revolucionar Barcelona', aquest és el concepte sobre el que girarà la campanya electoral de la CUP-Alternativa per Barcelona, que aquest dijous ha presentat la nova pàgina web de la candidatura, així com el programa electoral, redactat participativament i amb 170 pàgines de propostes, que es poden consultar de manera intuïtiva i clara en set grans blocs: Propostes de model urbà per la capital, mesures per radicalitzar la democràcia, propostes per promoure un model econòmic que defensi la justícia social, propostes per la cohesió social, projectes culturals per Barcelona, iniciatives per l'autodeterminació dels Països Catalans i propostes concretes per cada barri de la capital. La nova web també ofereix una agenda amb els propers actes de la CUP, així com integració amb les xarxes socials Twitter, Facebook i imatges a Flickr.
La nova web permet consultar el programa electoral online o bé descarregant-lo en pdf, i també permet llegir les propostes agrupades per cadascun dels set grans temes.

Aliança amb Des de Baix

Cal recordar que el cap de llista de la CUP-Alternativa per Barcelona, l'advocat i exportaveu de Maulets Xavier Monge, de 25 anys, va presentar la candidatura ara fa una setmana, en un acte amb la participació de més d'un centenar de persones. A més dels caps de llista, hi van ser presents algunes de les personalitats que s'han incorporat a la candidatura en qualitat d'independents, entre els quals l'escriptor Julià de Jòdar, l'exdiputat al Parlament de Catalunya Fidel Lora, la coordinadora de Sodepau Meritxell Bragulat i l'activista dels moviments socials, David Fernàndez. 

La voluntat d'aquesta candidatura és 'donar un gir de 180 graus a la ciutat', tal com va explicar Xavier Monge en la presentació de la candidatura davant l'Hotel Barceló-Raval, 'símbol de l'especulació urbanística' que la CUP barcelonina i Des de Baix volen combatre.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
per la clara fletxa barcelona
29 d'abril de 2011, 14.36 h

#3 Hola Clara, doncs molts dels militants de la CUP estem a títol individual en multitud de mogudes veïnals i associatives a la major part dels districtes de Barcelona. Podem tenir les nostres limitacions perquè és un projecte nou i en construcció però la intenció és treballar sempre al costat de la gent que es mou a la ciutat i amb la qual mantinguem una coincidència ideològica de com ha de ser la ciutat de Barcelona.

Salut i força als moviments soicials


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
29 d'abril de 2011, 12.59 h

On són els de la CUP dintre del moviment veïnal? No els hem vist quan s'ha lluitat per l'especulació de l'Hotel de Sta Maldrona i de l'Hotel del Palau i ara es fan a foto davant de l'Hotel del Raval per les eleccions.? Estic d'acord amb molts del seus plantejament però cal la pràctica els veïns no som tontos: al peu del canó cada dia i no només en temps electoral, ja sembleu "uns polítics com els altres" Vergonya cavallers, vergonya !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Lluís fletxa Barcelona
29 d'abril de 2011, 09.05 h

He seguit la evolució de les CUP i em satisfà comprovar com aquesta formació, no s'ha mogut mai de l'independentisme d'esquerres, bona prova és que el cap de llista prové de Maulets i no de cap equip ni de futbol ni de tenis ni de paddle.
Tampoc han format pactes contraris als interessos de Catalunya enllà on han governat.
Tot el contrari que passa amb altres suposats independentistes que no ho son i per això la gent no els vota com a tals.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Carles fletxa Barcelona
28 d'abril de 2011, 21.43 h

Costa creure que a les municipals l'indepedentisme polític tornarà a fer el ridicul presentat-se per separat... Costa creure que només hagin passat 4 mesos de la patacada al Parlament i que tornin a caure al mateix error!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.