directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 00:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias promet que la lluita contra l'atur serà la seva 'màxima obsessió'

El candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona lamenta que els responsables de la crisi 'ara treguin pit'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El president del grup de Convergència i Unió (CiU) a l'Ajuntament de Barcelona i candidat a les municipals, Xavier Trias, ha anunciat, aprofitant el Dia del Treball, com una de les seves prioritats la lluita contra l'atur a la ciutat. Ha afirmat que aquesta serà la seva 'màxima obsessió' i critica als qui ara ataquen CiU per les retallades, quan són els responsables d''aquesta situació lamentable'. Ho ha dit aquest diumenge en una visita a Nou Barris, dia en què milers de persones es manifestaven pel centre de Barcelona en la marxa reivindicativa pel Primer de Maig.
xavier trias, ciu, barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
Trias aposta perquè els esforços de les administracions públiques es dirigeixin a ajudar a la creació de llocs de treball i a donar serveis per millorar la qualitat de vida de les persones. Ho ha dit en una atenció als mitjans després de reunir-se amb un grup de taxistes i en el marc de la celebració, posteriorment, de la Gran Melé de petanca organitzada pel Club de Petanca Nou Barris.

L'escenari escollit aquest diumenge respon a què en aquest districte es pateix especialment la desocupació. 'Una administració pública com l'Ajuntament ha de tenir com a objectiu prioritari la lluita contra l'atur', ha insistit Trias. El candidat de CiU ha qualificat les darreres dades de l'EPA de 'lamentables' i ha reclamat que 'tots els esforços d'una ciutat i d'un país' es destinin a lluitar contra la desocupació, però també a 'ajudar el petit i mitjà empresari, els autònoms i apostar per la qualitat de vida', ha indicat.

'El Govern de la Generalitat només acaba de començar a treballar, posant rigor i seriositat', ha assenyalat en un altre moment Xavier Trias. Segons el candidat de CiU 'hem viscut per sobre de les nostres possibilitats, s'han llençat els diners i s'ha estat irresponsable' amb la utilització dels diners públics. Ha recordat que el govern espanyol va destinar 9.000 milions d'euros a 'asfaltar carrers i fer voreres'. Per a Trias, 'dispendis' com aquests han obligat que ara la Generalitat hagi de fer programes per reduir la despesa i equilibrar la situació.

'Si gastes més del que ingresses portes el país a la ruïna i ara la Generalitat ha de canviar aquesta situació', ha exposat Trias, lamentant que 'els que ens han portat a aquesta situació ara treguin pit'. 'Se'ls ha de desemmascarar', ha reclamat.

Reunió d'Hereu i els sindicats

Pel que fa a les manifestacions pel Dia del Treballador, Trias ha valorat que tota crítica és acceptable, però sempre si es fa amb una intencionalitat constructiva. En aquest sentit, el cap de la oposició a l'Ajuntament de Barcelona s'ha referit a la reunió que l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu ha mantingut aquest Primer de Maig amb els responsables a Catalunya dels sindicats UGT i CCOO. Ha lamentat el fet que polítics que han estat responsables 'de l'actual situació', ara se n''aprofitin'. 'És lamentable, és un exercici de poca ètica i pocs principis', ha assenyalat. 'Aprofitar-se'n és un atreviment molt greu i no som tontos', ha conclòs.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.