directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU començarà la seva campanya a la cúpula del centre comercial Las Arenas de Barcelona

La federació nacionalista destina un 7% menys de pressupost que en 2007

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Convergència i Unió donarà el tret de sortida a la campanya electoral per les municipals des de la majestuosa cúpula del centre comercial Las Arenas de Barcelona. El president de la Generalitat, Artur Mas, i el portaveu de la federació al Congrés i líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, acompanyaran l'alcaldable de CiU a la capital, Xavier Trias, en aquest primer acte. Des de la federació nacionalista asseguren que la campanya d'aquest 2011 serà més austera i tindrà un cost d'uns 2,2 milions d'euros. Aquesta xifra suposa un 7% menys de la quantitat de diners que CiU hi va destinar a les municipals de 2007.
les arenes, barcelona, cúpula
Comparteix
   


Etiquetes
Mas, Duran i Trias seran les tres principals cares de la campanya de CiU a tot Catalunya. Tant és així que la federació té previst que la meitat dels seus anuncis estiguin centrats en l'alcaldable de Barcelona i els dos màxims dirigents de CiU. Aquest trident serà, precisament, el que protagonitzarà l'acte d'inici de la campanya, a Las Arenas de Barcelona. A més, durant les dues setmanes que duri, Mas i Duran voltaran pel territori per donar suport a alcaldables de diferents municipis. Sense anar més lluny, Duran estarà dissabte a Girona i Salt, i diumenge serà Mas qui viatgi fins les Terres de l'Ebre. Altres destacats noms de CiU com el president del grup parlamentari, Oriol Pujol, o l'ex president de la Generalitat, Jordi Pujol, també tindran un destacat paper en la campanya.

Els missatges estaran centrats principalment en les propostes municipals de cada candidatura, però la federació també ha demanat als seus alcaldables que facin pedagogia i expliquin quina és actualment la situació econòmica de la Generalitat, la seva visió sobre l'herència que l'anterior Govern ha deixat a Mas i el conflicte que l'Executiu té amb Madrid pel fons de competitivitat.

Pel que fa al pressupost de la campanya, CiU hi destinarà 2,23 milions d'euros. Aquesta quantitat és lleugerament inferior a la que es va invertir en 2007, tenint així un 7% menys de despesa electoral ara que fa quatre anys.

CiU donarà dijous inici a la seva campanya tenint ja assegurades 76 alcaldies, sumant els municipis de llista única i els que la federació és l'única formació que presenta suficients membres a la candidatura per poder governar. El PSC, en canvi, té 13 d'aquestes alcaldies, 11 seran per ERC, 1 pel PPC, i 8 més són per formacions independents. CiU també ressalta en el còmput global de llistes presentades, donat que amb les seves 911, és l'únic partit que ha tingut un increment de candidatures respecte del 2007.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
maria fletxa barcelona
3 de maig de 2011, 16.59 h

Segur que el pressupost és de 2,2 milions d'euros? Serà només el pressupost nacional perquè si comptes el que es gasten en cada població segur que ho superen amb escreix... o fan coses amb negre?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Francesc fletxa Barcelona
3 de maig de 2011, 11.12 h

Aviant si us adoneu de la marginació que hi ha envers el Català a les Arenes. Segur què amb tants de cervells grisos no li donareu cap importància.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
mario fletxa bcn
3 de maig de 2011, 09.48 h

Ei ! toreros, a les arenes com els braus amb banyes. Consignes , el govern d'entesa ens va deixar sense subministrament econòmic, entesos això era d'esperar( si aquell govern hagués fet el que volia CIU en la cursa, ja haguéssim estat arruïnats molt abans, només cal fer memòria ).
Ramon, els partits s'han de finançar amb els seus propis calerons, que no els ha de fer endeutar perqué n'haurien de tenir prou, però com vostè diu el cas Palau i Millet donen consignes clares i evidents de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ramon fletxa Sabadell
3 de maig de 2011, 07.51 h

Quant es gastaran els partits politics aquestes eleccions?, d'on sortiran els diners?, després haurem d'anar tornant els favors i haurem de retallar per aquí i per allà i a pagar els mateixos de sempre. Fins quan?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.