directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 17:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Fernández Díaz acusa Hereu d''amagar' les sigles del PSC i a Montilla i Zapatero

Creu que l'alcalde 'és un candidat fum' i admet que el criticaran per les seves propostes en seguretat i immigració

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha assegurat aquest dijous que l'alcalde de Barcelona i candidat del PSC, Jordi Hereu, 'amaga' les sigles dels socialistes, així com al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i l'expresident de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla. Per contra, ha destacat que les sigles del PP són potents i que el líder del PP, Mariano Rajoy, estarà en campanya amb ell i la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, el pròxim dia 18. 'Si hi ha hagut un desgovern a Barcelona ha estat per la mala gestió d'Hereu agreujades per les conseqüències patètiques del govern Montilla i de Zapatero', ha dit.
alberto fernández díaz, pp, barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
Després de mantenir una trobada amb periodistes, Fernández Díaz ha dit que quan el PP no ha decidit a Catalunya les eleccions al Parlament del 2003 i 2006 ha guanyat el tripartit i ha recalcat que 'només amb un PP amb capacitat de decisió es pot derrotar el tripartit a Catalunya i a Barcelona'. 'El PP necessita decidir a Barcelona per deixar enrere l'etapa de Jordi Hereu com alcalde i les etapes del tripartit', ha afegit. En aquest sentit, creu que aquestes eleccions donen una magnífica oportunitat per decidir el futur de Barcelona no en clau de partit, sinó en allò que és més important per als ciutadans.

Fernández Díaz ha ressaltat que en tres eleccions municipals un regidor més del PP hauria fet decidir el futur de Barcelona, però 'hi ha elements que juguen a favor de que el canvi sigui immediat'. Ha dit que 'hi ha més raons en favor del canvi a Barcelona' per 'la nefasta gestió d'Hereu sinó perquè mai uns havien tingut tant en tant temps'.

El representant del PP ha dit que faran una campanya 'nítida en idees i neta amb els contrincants' perquè posaran l'accent en allò que preocupa els barcelonins: 'lluita contra la crisi, mà ferma contra la delinqüència i la immigració il·legal i la millora de les polítiques socials'. Ha reiterat que faran una campanya previsible.

Fernández Díaz ha criticat que després que Hereu es gastés 87 milions d'euros en publicitat i propaganda, ara que arriba la campanya, el cap de llista del PSC demostra que és 'el candidat fum' al no explicar les propostes de ciutat i desqualificar només els adversaris. El dirigent dels populars ha recalcat que el PSC amb Jordi Hereu al capdavant 'no té res a oferir a Barcelona', al temps que ha recalcat que Hereu 'ha demostrat que ja és passat'.

Per contra del que ha dit sobre els socialistes, Fernández Díaz ha manifestat que les sigles del PP són potents i que Rajoy estarà present en campanya electoral a Catalunya amb la mateixa naturalitat que ho ha fet en altres ocasions. 'Que Hereu no faci el mateix no s'ha d'estranyar', ha recalcat, al temps que ha assegurat que el cap de llista del PSC per Barcelona no vol que Zapatero i Montilla facin campanya a Barcelona i els 'amaga'. També ha dit que amaga les sigles dels socialistes catalans.

'Indiferent' davant les crítiques

Ha reconegut que li és 'indiferent' les crítiques que pugui arribar a tenir per part de l'oposició. 'Som conscients que rebrem crítiques contundents des dels altres partits que son legítims, però no m'importa que els meus adversaris em critiquin quan presenti propostes en seguretat o immigració', ha dit. De fet, ha recalcat que Barcelona 'necessita fer un gir per garantir més seguretat amb mà ferma i deixar de ser políticament correcte amb polítiques d'immigració'. 'Això significa dir el que molta gent pensa i espera dels polítics', ha afegit.

Per altra banda, el representant del PP també ha carregat contra les retallades del Govern de CiU que van en contra, ha dit, de les inversions, les polítiques i recursos que necessita la ciutat per prestar més i millors serveis. 'Promourem un govern de la ciutat exigent amb la Generalitat', ha assenyalat.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
6 de maig de 2011, 09.09 h

Apanen, ves a donar opinions a les ep.panyes. Botifler, més que botifler. Vergonya te'n hauries de donar per tots els teus actes de traició a la terra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.