directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 14:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias reclama una àmplia majoria per gaudir d'un govern fort que no 'quedi atrapat'

Assegura que necessita un suport massiu per 'prendre les decisions que s'han de prendre'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'alcaldable de CiU a Barcelona, Xavier Trias, ha fet aquest divendres al vespre una apel·lació a l'esperit que va regir als Jocs Olímpics del 1992 per aconseguir un Ajuntament on 'les complicitats, els acords i l'entesa' siguin la tònica dominant. I és que pel candidat convergent, aquesta actitud fa anys que ha desaparegut del govern municipal. Per fer aquest 'canvi imprescindible', Trias ha volgut fer una crida a la mobilització dels seus per tal 'd'aconseguir un bon resultat' i que 'molta gent ens voti'. I és que pel nacionalista, només amb un 'ampli suport' podran assolir 'la majoria que permeti un govern' que pugui fer la feina que considera 'necessària'.
xavier trias, ciu, convergència, eleccions municipals, barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
'L'èxit dels Jocs Olímpics hi va ser perquè a la ciutat hi va haver complicitats, acords, fonts d'entesa'. És l'apel·lació que ha fet Trias davant una vuitantena de persones al Centre Moral i Cultural del Poblenou, per tal de poder canviar les formes que ha denunciat que hi ha a l'Ajuntament. Per l'alcaldable, 'ara cal un altre cop un lideratge nou, que permeti trencar aquestes dinàmiques que té l'alcalde'. 'Ens diu que ell és el que en sap i nosaltres no sabem res. Ens diu que som la dreta, que fem vergonya, que anirem amb el PP', li ha retret Trias, tot afegint que ell no es comportarà així amb l'oposició si és alcalde. És per això que s'ha compromès a restaurar aquell esperit dels Jocs que va ser 'un èxit de ciutat'.

Per fer-ho, però, ha volgut fer una crida massiva per animar a la seva gent a fer 'un últim esforç' durant aquesta campanya. 'Necessitem ser capaços de tenir un govern fort a l'Ajuntament', ha explicat, alhora que ha assegurat que això només es pot aconseguir 'amb un bon resultat, perquè necessitem que molta, molta gent ens vagi a votar, molta gent que està a favor del canvi'. D'aquesta manera, Trias ha vaticinat que aquest vot cap a la seva candidatura fins i tot provinent de barcelonins que de vegades han votat altres forces generarà 'un ampli suport, una majoria que permeti un govern que pugui prendre les decisions que s'han de prendre'. I és que per Trias, 'quan més ampli sigui el suport, menys atrapats estarem per fer les coses'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Carme fletxa Baix Llobregat
7 de maig de 2011, 11.36 h

No ens enganyem companys : cyu prepara el terreny pel Majestic 3 . Escolteu els d' unió, per exemple el casa de madriz i veureu que es moren de ganes de "ser necessaris" pel pp i el PP els donarà peixet a canvi que desactivin el moviment independentista . Igual que el 1993 amb el felipe i el 96 amb l' ansar. El 23M els caura la careta i al parlament i l' ajuntament cercaran el pacte ppero.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.