directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 22:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias carrega contra Hereu pel seguidisme del PSC al PSOE al Congrés

'Hereu pot portar una pancarta que digui 'Jo també impedeixo que hi hagi diners per Catalunya'', ironitza el candidat convergent

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El vot contrari dels diputats del PSC a la moció de CiU al Congrés reclamant que l'Estat pagui ja els 1.450 milions d'euros del fons de competitivitat continua arrencant reaccions. L'alcaldable de CiU a Barcelona, Xavier Trias, ha volgut situar en el centre de la seva crítica al seu adversari del PSC, Jordi Hereu, a qui ha recomanat que si va a la manifestació contra les retallades convocada pel 14 de maig, ho faci 'amb una pancarta que digui 'Jo també impedeixo que hi hagi diners per Catalunya''. I és que Trias creu que Hereu, com tots els socialistes catalans, 'ha fet el ridícul' amb la votació al Congrés. 'Si Hereu ha trucat per demanar el contrari, no lo han fet ni cas', ha retret el convergent.
xavier trias, ciu, convergència, eleccions municipals, barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
'A partir d'ara, Hereu que no m'expliqui res més a la història'. Així de contundent s'ha mostrat Trias en ser preguntat pel vot dels diputats del PSC al Congrés. Segons l'alcaldable de CiU, la decisió del PSC ha estat 'lamentable' i això ha col·locat Hereu en una situació complicada davant les eleccions i contradient el seu discurs contrari a les retallades de la Generalitat.

En aquest sentit, Xavier Trias creu que, més que per donar avantatge electoral a CiU, la votació del Congrés ha servit per 'desemmascarar' els socialistes. 'Hem dóna tranquil·litat desemmascarar senyors que porten un país al desastre, que fan un dèficit de 7.600 milions en un any, i que es passen el dia parlant de retallades i dient que sembla mentida', ha explicat Trias, que a més ha considerat que la vergonya que té Hereu per aquesta votació va fer que 'al debat de TVE no es va atrevir a parlar de retallades en tot el debat. Perquè si me'n parla li diré que de què va'.

Per Xavier Trias, tot l'episodi 'denota una dependència extrema'. 'Jo no tindré aquesta dependència amb el meu partit, i Mas ho sap, ja ho dic ara', ha conclòs Trias.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
E. Padrosa fletxa Barcelona
11 de maig de 2011, 16.02 h

Agraeixo la ràpida publicació del meu article. Moltes gràcies Quan us l'he enviat feia referència de passada a la connivència del PSC amb el PSOE per impedir que Catalunya rebi els 1450 milions € que l'Estrat deu, però ara havent llegit els titulars i estudiat la magnitud d'aquesta decisió no puc per menys d'afegir algunes altres consideracions: Com es pot entendre no estar greument malalt i votar contra els interessos del teu país?. Com es pot tan cínicament defensar el que resulta ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.