directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC denuncia que el Govern està aplicant retallades 'amb fons ideològic'

La portaveu dels republicans alerta que CiU 'està collant' les classes mitjanes i populars i no planta cara a Madrid

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya al Parlament, Anna Simó, ha denunciat que el Govern està aplicant 'retallades amb fons ideològic'. Simó ha assenyalat que té aquest rerefons perquè l'objectiu de les retallades és ajustar la despesa en educació pública, en sanitat pública i en serveis d'atenció domiciliària. D'altra banda, la portaveu dels republicans ha alertat que CiU 'està collant' les classes mitjanes i populars, mentre que no està 'plantant cara' a Madrid i que, a més, 'ara està fent veure que tot plegat és fruit d'una mala gestió'. Simó ha volgut donar suport a les candidatures que la formació té a la comarca d'Osona i aquest dissabte ha fet campanya al Mercat de Vic.

Comparteix
   


Etiquetes
La portaveu d'ERC al Parlament ha afirmat que el Govern està fent servir 'com a escut' una mirada al passat 'més imminent' i, d'altra banda, 'parcial', perquè 'només acusen la suposada mala gestió dels recursos públics' per justificar les retallades. Simó ho ha qualificat d''indecent' i ha assenyalat que tot i que el Govern vol fer veure que tot plegat és fruit d'una mala gestió, 'també és fruit d'un dèficit acumulat en la sanitat pública de fa moltíssims anys'.

La diputada ha recordat que Xavier Trias, antic conseller de Sanitat i actual candidat a l'alcaldia de la ciutat de Barcelona, 'hauria de conèixer molt bé aquesta situació' però, en canvi, 'ara amaga el cap sota l'ala'.

D'altra banda, Simó ha assenyalat que allò que està fent el Govern és 'collar' les classes populars i mitjanes 'que són les que mantenen els ingressos i l'estat del benestar'. La portaveu d'ERC al Parlament ha dit que el Govern 'és molt fort amb les classes mitjanes i les classes populars, però són molt febles per plantar cara a Madrid'.

Simó ha acusat CiU de voler posposar el debat sobre el concert econòmic per després de les eleccions municipals. L'objectiu, segons ha explicat la diputada, 'era continuar fent servir el mateix esquer electoral que ja van fer servir a les eleccions del Parlament, però ERC ho ha impedit'.

La portaveu d'ERC al Parlament ha apuntat que CiU ha fet gestos durant aquesta campanya per 'posar en evidència el PSC' i ha assenyalat que els socialistes hi han caigut 'de quatre grapes'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
mario fletxa bcn
16 de maig de 2011, 11.38 h

#2 Potser ja no recordeu perquè no el joc que sempre ha fet el Duran a madrit contra Catalunya per això el valoren tan a l'españa cañi, i sinó perquè estan tant contents els governs de madrit siguin els que siguin de que hagi sortit CIU a Catalunya com a força més botada, tot ho tenen lligat, però Catalunya continuarà rebent fuetades sinó ja ho veureu, llavors que direu ? ERC ho fa tot per Catalunya i només per Catalunya que un quedi clar i us puc assegurar que ni en 7 es pot soluci... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Flor vermella fletxa Centelles
15 de maig de 2011, 11.39 h

A la foto Simó i Casassas, uns impresentables. No us oblideu que ara tot és cridar i fer-vos els independents, quan heu estat 8 anys sotmesos al PSC_PSOE, partit que està expoliant Catalunya, perquè hi estaveu d'acord llavors? per què la cúpula d'ERC tots en sortieu beneficiats economicament? i com vareu dir, primer era lo social que la independència de Catalunya, ara què? qui sou, què és lo primer? us heu aclarit?.
Crec que ja heu perdut l'espai que tenieu a Catalunya, no hi ha espai... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
15 de maig de 2011, 10.37 h

Si la Sra Simo admet que la situacio financera actual es, en part fruit del ¨deficit acumulat de la sanitat publica durant moltissims anys¨, pregunto: com es que durant els vuit anys que ells van governar junt amb el PSC no hi varen fer res per retallar aquest deficit?? era mes senzill tirar pel broc gros i que el problema l´arreglessin els que vinguesisn darrere, Aixo s´en diu mirar pel Pais i Governar pel be dels ciutadants. Com teniu vergonya de criticar les retallades?? Per altre banda ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.