directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Oriol Pujol acusa els 'responsables de l'herència que ens hem trobat' d'agitar la manifestació

El dirigent de CiU creu que darrere la protesta hi ha qui diu 'que Catalunya ha de fer un 20% d'ajust'

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El president parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha assegurat aquest dissabte que la darrera protesta convocada contra els ajustos del Govern és 'una manifestació política dirigida' pels que 'ens han deixat l'herència que ens hem trobat'. Des de Berga, on ha acompanyat el candidat a la reelecció com a alcalde, Juli Gendrau, Pujol ha afirmat que és 'profundament sorprenent' que els 'principals convocants i agitadors' de la protesta són 'qui en gran part és responsable que el govern de l'Estat no ens pagui el que ens deu al conjunt dels catalans' i 'qui ens està dient des del conjunt de l'Estat que un 10% no, que Catalunya ha de fer un 20% d'ajust'.
oriol pujol
Comparteix
   


Etiquetes
Des de la capital del Berguedà, en el marc d'una visita a diverses localitats de la comarca, el president parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha assegurat que les propostes que planteja la federació en aquestes eleccions municipals 'han d'acompanyar aquesta prioritat de feina, feina i feina; ocupació, ocupació i ocupació'.

'Mentre estem aquí Berga intentant explicar això, n'hi ha d'altres que han decidit convocar manifestacions', ha assenyalat Oriol Pujol en referència a la protesta convocada contra els ajustos del Govern. En aquesta línia, ha afegit que els ciutadans 'avui tenen l'oportunitat de veure si al capdavant de les institucions volen gent que va amb la pancarta o prefereixen gent de rigor, seriositat, que entoma els problemes i busca solucions'.

És 'profundament sorprenent', segons Pujol, que convoqui la manifestació 'qui en part ha estat responsable de l'herència que ens hem trobat a Catalunya' i 'qui en gran part és responsable que el Govern de l'Estat no ens pagui el que ens deu al conjunt dels catalans'. 'És d'una hipocresia fora de lloc que aquests siguin els principals convocants i agitadors', ha sentenciat.

Segons el president parlamentari de CiU, el que vol la federació és 'contraposar aquestes dinàmiques' amb 'l'actitud positiva, la feina ben feta, el rigor i seriositat d'una persona com Juli Gendrau' en referència al candidat a la reelecció. De Gendrau, Oriol Pujol n'ha assegurat que 'amb una situació difícil, ha estat capaç d'anar-ho capgirant i té la voluntat de continuar amb aquesta premissa de la feina i l'ocupació'. 'No us el deixeu perdre', havia assenyalat segons abans.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
16 de maig de 2011, 12.12 h

#9 Benvolgut Sr. Si el seu comentari ¨idiotes de CIU¨ va per mi esta equivocat: jo no soc de CIU. Penso que els seus insults no son adecuats a un forum com aquest en el cual podem donar la nostra opinio sense perde els modos i l´educacio. Per altra part i li agradi o no, qui ha estat governant els ULTIMS 8 ANYS aquest PAIS de CATALUNYA ha sigut els Socialistes, els d´Esquerra i els de Iniciativa, i a Madrid ha governat els Socialistes tambe, aixi doncs penso que es raonable dir que els culp... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Joanet fletxa Horta
15 de maig de 2011, 22.51 h

ELS SRS COVERGENTS VAN PERMETRE QUE CATALUNYA s' EMPOBRIS DURANT 23 ANYS ! Vam perdre posicions en benestar, eduació, salut, ensenyament... FETS I NO VICTIMISME BARAT DE CYU!
Els darrers 6 anys el país ha passat de 6,3 milions a 7,5 !!! on és el malbartament colla d' idiotes de cyu? Què no fan falta m´ñes mestres per ensenyar la canalla ? que no fan falta aules d' acollida per no perdre el català ? No teniu diners per la pública però si per tornar a subvencional el viaró i altres escl... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
15 de maig de 2011, 20.19 h

Senyor Pujol, ja no.

Amb l'excusa de l'herència us heu abatut com voltors, al mateix temps que dèieu que potser no podríeu pagar els empleats públics, heu regalat uns 500 MILIONS D'EUROS L'ANY als posseïdors de grans fortunes. Aneu pidolant 1445 milions a què no teniu dret, enlloc d'aplegar les vostres masses davant de la Delegació de Letamendi perquè no s'emportin els 22.000 milions que cada any ens foten -si no són tants, que ho diguin els interessats-. No, senyor Pujol. Esteu reta... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
15 de maig de 2011, 10.17 h

Estic d´acord amb l´Oriol,
Per a mi, i economicament parlant i veig tres coses:
Primera: El malabaratament dels diners públics a succeid els darrers anys (vuit) de govern del Tripartit (amb l´ajuda del PSOE i el PP de Madrid)
Segona: Qui crida mes per les retallades economiques que s´han de fer ara son prcisament membres del ex-Tripartit
Tercera: Qui presiona mes per retallar el deficit i ademes posa pals a les rodas de les finances de la Generalitat es el govern Socialista de Madrid

Si t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
15 de maig de 2011, 09.27 h

Escolti jove Oriol, si durant el mandat del tripasrtit haguessin fet com vosaltres, sí home, vull dir si haguessin començat a retallar com ho feu vosaltres, i en favor del capital, us haguéssiu trobat amb una memella plena a rebentar de sobrances, que no sabríeu com fer-ho per a repartir-vos-la. La vostra política de desqualificar els demés, o bé carregar-li els neulers per així amagar les vostres deficiències administratives i guvernamentals, ja no enganya ningú. En pocs mesos n'heu ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
15 de maig de 2011, 00.24 h

#3 Com si fossis algú per posar condicions,apa xato corre a dir-li al forrest gump-rivera que no cola.Lerroux ho hauria fet millor que tu,és clar que ell a part d'un xarnego malparit era intel.ligent...


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
14 de maig de 2011, 21.14 h

Tela el comporatment de CIU i tela lo malament que quedaran si comencen a retallar amb sanitat, peruqe senyor es nota el llauto eh!
Tela amb Ciu NOCIU PER LA SALUT !


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Obrer fletxa Rubí
14 de maig de 2011, 21.14 h

Si no sou capaços de treure el país endavant podeu dimitir i convocar eleccions noves, però amb la condició de que no us presenteu .

¿Oh, potser el pastís encara sigui prou gran per repartir-lo entre vosaltres?


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ivan fletxa Avinyó
14 de maig de 2011, 20.39 h

Repeteixo el que he preguntat aquest matí: si no hi ha diners, perquè s'estan apujant els sous (i no poc) d'alts càrrecs de l'Administració? Per això sí hi ha diners? Aquests alts càrrecs han estat nomenants per CIU, no cal dir-ho.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Júlia fletxa Sabadell
14 de maig de 2011, 19.50 h

Alguns vam confiar en vosaltres per a que ho arregléssiu no per a que ho espatlléssiu més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.