directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 14:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias fa una crida als 'votants decebuts del PSC de Jordi Hereu'

De Gispert ha recordat que hi ha 'molts catalans emprenyats' perquè els socialistes catalans no han sabut aprofitar 'els governs amics'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat de Convergència i Unió a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha fet aquest dilluns a la tarda una apel·lació directa als 'votants decebuts' del PSC de Jordi Hereu perquè donin suport a la candidatura que encapçala el convergent. Trias ha assegurat que aquest sentiment el té 'molta gent' i els ha promès que si CiU accedeix al govern notaran el canvi que ara afirma que reclamen. En aquest mateix sentit s'ha pronunciat la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, que ha recordat que durant les dues legislatures de tripartit el PSC no ha sabut aprofitar 'els governs amics' a Madrid mentre que durant els governs de CiU s'hi relacionava 'de tu a tu'.
xavier trias, ciu, cdc, convergència, barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
Xavier Trias ha fet aquesta crida als socialistes desencantats des del Centre Catòlic de Sants, on ha assistit a veure'l, entre altres, la coneguda cantant i veïna del districte Núria Feliu. A més del candidat, l'altra protagonista ha estat, també, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, que ha acudit a donar suport a Trias i a la candidatura 'del que segur serà el proper alcalde de Barcelona'.

De Gispert critica que el PSC no hagi sabut aprofitar 'els governs amics'
De Gispert ha estat l'encarregada de presentar Trias, de qui ha recordat que 'ja ha dit a Artur Mas 'que serà l'alcalde i defensarà Barcelona per davant de tot, i el president li ha dit que està d'acord i que és lògic que sigui així'. La presidenta del Parlament, a més, ha assegurat que si a Catalunya i Barcelona ara 'hi ha hagut cada vegada més gent empipada i emprenyada, trista i esgotada, ha estat perquè hem tingut governs semblants o del mateix color que no han sabut aprofitar ni han sabut guanyar-se els governs amics', en clara referència al perill que alguns veuen en que els dos costats de la plaça Sant Jaume estiguin dirigits per CiU. 'En canvi CiU en el seu moment es posava al davant i es relacionava de tu a tu', ha explicat De Gispert.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
pagano fletxa el masnou
17 de maig de 2011, 12.41 h

aquest Tdias es un cdak!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
17 de maig de 2011, 12.30 h

#noelsvotis! Ni PPSOE ni CiU!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
17 de maig de 2011, 09.25 h

Ara l'hi diuen "Govern amic" al govern que et mana i et diu com has de fer les coses per aprofitarse'n ell. Es la força dels franquiciadors, clar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.