directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 18:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós retreu a Zapatero que aplaudeixi les retallades a Catalunya mentre a d'altres territoris continua 'la festa'

El líder d'ERC manifesta que Mas i Zapatero coincideixen perquè el president de la Generalitat li està avançant feina

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Joan Puigcercós ha respòs les paraules del president Zapatero en què afirmava el seu acord amb l'actitud d'ajustos del govern de la Generalitat. Pel líder d'Esquerra és normal que Zapatero es mostri receptiu perquè, afirma, està preparant una nova onada de retallades imposada des dels organismes internacionals i que tindrà la seva principal afectació a Catalunya. I és que segons manifesta Puigcercós, Zapatero només ajusta Catalunya mentre a d'altres territoris continua la festa. En aquest sentit ha reclamat a Artur Mas que, a més de posar en pràctica la seva política d'ajustos, s'esforci a Madrid perquè actualment el que està fent es avançar-li la feina a Zapatero.
joan puigcercós, erc, esquerra
Comparteix
   


Etiquetes
El president d'Esquerra Republicana de Catalunya no s'ha sorprès que José Luis Rodríguez Zapatero es mostri d'acord amb les retallades que esta duent a terme Artur Mas perquè el president espanyol el que està fent es preparar el terreny per una nova onada d'ajustos imposada des dels organismes internacionals.

A més, Puigcercós considera que aquests ajustos es focalitzaran a Catalunya i critica que mentre al principat ja s'estan duent a terme retallades a la resta de territoris de l'Estat continua la festa amb sobrefinançament i malbaratament de recursos. En aquest sentit, Mas està avançant feina a Zapatero. 'Tot el que faci el senyor Mas no ho haurà de fer Zapatero reduint carcassa de l'Estat', ha afegit.

El líder republicà també s'ha referit a la voluntat expressada per Zapatero de parlar del fons de competitivitat un cop passades les eleccions. Segons ha dit, Zapatero no té més remei perquè la mateixa llei orgànica deixa clar que constituïda la comissió mixta es podrà negociar la bestreta del fons. En aquest punt ha aprofitat per reiterar-li a Duran i Lleida que constitueixi la comissió.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
mario fletxa bcn
18 de maig de 2011, 11.01 h

Ai ! Puigcercós , si tothom t'escoltés, que bé aniria Catalunya, sobretot si et donessin suport per crear un ESTAT PROPI, que només ERC pot dur endavant, no caldria anar a madrit ni demanar al sr. duran que fés bé els deures que li pertoquen i a més a més sembla que li sembla bé no fer. Déu meu quanta lluita !


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.