directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 14:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ernest Maragall carrega contra Zaragoza per mentir en explicar com va anar l'executiva del PSC

L'exconsellera Marina Geli també aposta per 'refundar el partit'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'exconseller i dirigent del PSC Ernest Maragall ha carregat aquest dimarts a través de Twitter contra el secretari d'Organització, José Zaragoza, per les explicacions que aquest ha donat sobre la reunió de la Comissió Executiva del PSC d'aquest dilluns. En declaracions a Catalunya Ràdio, Zaragoza ha admès 'preocupació' pels resultats, ha assegurat que ningú a la reunió va plantejar una junta gestora i que es va discutir 'com afrontar aquest procés difícil i quins són els camins', mentre que hi va haver una 'reflexió d'alguna gent' sobre la conveniència d'avançar les eleccions generals. Maragall ha dit: 'Pensava que jo havia assistit a l'executiva, però m'equivoco. Devia ser una altra reunió'.
ernest maragall calendari conseller educacio
Comparteix
   


Etiquetes
Zaragoza ha assegurat que la reunió de l'executiva va servir per 'discutir com podem afrontar aquest procés difícil i quins són els camins, i això és el que hem acordat', tot dient que el PSC és 'un partit responsable'. Sobre la possibilitat que algú plantegés que una junta gestora dirigís el partit fins al congrés de la tardor, Zaragoza ha dit que no ho va plantejar 'ningú'. També ha explicat que alguns membres de la direcció van fer una 'reflexió' sobre la conveniència d'avançar les eleccions generals.

A més, ha admès preocupació dins del partit. 'Com no hem d'estar preocupats quan hem perdut les eleccions a Catalunya i les municipals', ha dit, i quan hi ha una 'deriva política' cap a una 'dretanització'. En aquest sentit, s'ha mostrat preocupat per 'l'onada del PP', però també de PxC, i ha reconegut que els ciutadans no han entès la política que ha impulsat el PSC per fer front al fenomen de la immigració.

El secretari d'Organització ha confiat en el congrés per afrontar el procés de renovació del partit, tot remarcant que en la discussió no hi haurà 'cap tema tabú'. 'Tot es discutirà i col·lectivament decidirem', ha dit. Zaragoza ha assegurat que ell no vol ser primer secretari i que només té clar 'el que no vull ser'. En tot cas, ha dit que el seu 'compromís polític' continuarà i que no deixarà de fer política encara que 'probablement' pugui ser amb altres responsabilitats. Sobre Hereu, Zaragoza el veu amb 'molt de futur'.

Zaragoza ha explicat que va decidir no intervenir en la reunió de la Comissió Executiva del PSC d'aquest dilluns perquè compartia 'molt' els plantejaments que va fer el primer secretari, José Montilla, i creu que no cal intervenir 'quan algú ha dit el que penses' i no hi ha cap 'novetat' a afegir. A més, ha dit preveu que l'expresident tornarà a tenir un 'paper protagonista' com la veu del PSC un cop passades les eleccions i abans del congrés.

Després d'escoltar les paraules de Zaragoza, Ernest Maragall ha carregat contra el secretari d'Organització a través de Twitter. 'Acabo d'escoltar una alta veu del PSC al Fuentes. Pensava que jo havia assistit a l'executiva, però m'equivoco. Devia ser una altra reunió', ha ironitzat, afirmant així que les explicacions de Zaragoza no s'ajusten a la realitat.

Per la seva banda, el president del grup parlamentari socialista, Joaquim Nadal, ha assegurat en declaracions a RAC1 que caldrà que el PSC faci autocrítica, però no 'una autocrítica masoquista'. 'No serem carnissers ni autodestructius amb nosaltres mateixos', ha afirmat.

Geli aposta per 'refundar' el PSC

També des de Twitter, l'exconsellera de Salut, Marina Geli, ha reclamat 'refundar el PSC', ja que cal un 'nou socialisme per a una nova societat'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
casual fletxa Barcelona
24 de maig de 2011, 17.00 h

El Sr. Zaragoza piensa que los ciudadanos son tontos y no han entendido la politica del PSC. Pues que se lo haga mirar y en vez de criticar que dimita y deje trabajar a los demás porque persones como él no se que hacen en el partido.Yo creo que hace más mal que bien.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.