directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 17:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Militants i simpatitzants del PSC recorren a les xarxes socials per reclamar un 'congrés des de baix'

Obren un compte a Twitter i una pàgina a Facebook

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Militants i simpatitzants del PSC s'han organitzat a les xarxes socials per intentar incidir en el debat precongressual dels socialistes, que celebraran un conclave a la tardor per renovar-se com a partit després de les derrotes electorals al Parlament i a les eleccions municipals. Així, han obert el compte a Twitter '@indignatspsc' i insten a utilitzar l'etiqueta '#congresdesdebaix', mentre han obert una pàgina a Facebook amb el mateix nom, on els impulsors afirmen que 'potser si el congrés comença des de baix per fi el PSC tocarà de peus a terra i ens representarà com majoritàriament volem'. Els promotors es comprometen a recollir les demandes i portar-les al congrés perquè el partit 'canviï'.

Comparteix
   


Etiquetes
Segons es desprèn del compte de Twitter, una de les impulsores d'aquesta iniciativa és l'alcaldessa de Campdevànol en funcions, Núria López, i en aquests moments la pàgina de Facebook compta amb més de 100 seguidors.

El grup es presenta a Facebook assegurant que tenen 'la sensació que hem deixat de connectar amb la ciutadania' i constaten que 'dins del PSC han passat moltes coses perquè reaccionéssim sense que ho haguem fet'. Per això, aposten per 'humilment donar la paraula a les persones que estan esperant aquesta reacció i ara és el moment de fer-ho'.

En aquest sentit, es comprometen a 'recollir les opinions de la gent i portar-les al Congrés del PSC perquè el partit, el conjunt de l'organització, canviï atenent aquetes demandes i reaccioni davant de fets més que concrets que planteja la societat'. De fet, remarquen que 'ara és el moment de fer-nos sentir' per tal que 'no ens diguin per enèsima vegada què hem de fer, que no pensin més per nosaltres'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
max fletxa bcn
25 de maig de 2011, 08.34 h

La solucio la teniu i es diu "Desdebaix" "CUP" ......
No li doneu mes voltes. Els banquers, especuladors, autopistes, etc, no deixaran mai que un partit amb tants electors s'organitzi desde baix.
salut!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.