directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Àngel Ros treu pit després de l'èxit del 22M i reclama ara una direcció unipersonal al PSC

Fa només cinc setmanes l'alcalde de Lleida apostava perquè el primer secretari no fos el mateix que el candidat a la Generalitat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha dit aquest dimarts que no és partidari que el primer secretari del PSC sigui diferent al candidat a presidir la Generalitat. 'No hi ha experiències exitoses en què hagin funcionat els models bicèfals', ha dit. Aquesta opinió, però, és radicalment diferent a la que ell mateix va expressar en una entrevista concedida a l'ACN fa tan sols cinc setmanes en què assegurava que 'un escenari prou bo i raonable per al PSC seria distingir les dues figures'. Ros ha insistit en què si el partit li oferís ocupar algun càrrec, aquest hauria de ser compatible amb l'alcaldia a Lleida i que la prioritat del PSC és decidir la línia política del partit al Congrés de la tardor.
àngel ros, alcalde de lleida, psc, socialistes
Comparteix
   


Etiquetes
Fa poc més d'un mes, concretament el 17 d'abril, Àngel Ros assegurava en una entrevista a l'ACN que un model bicèfal al PSC seria un escenari 'prou bo i raonable'. Aquest dimarts, però, preguntat per aquest model que sembla que aposta el partit, Ros ha canviat d'opinió i ha dit que no hi ha experiències exitoses en què hagin funcionat els models bicèfals'.

Fins i tot, el president del grup parlamentari del PSC i cap de l'oposició, Joaquim Nadal, en declaracions a l'ACN el passat 22 d'abril, veia 'perfectament possible' que del Congrés que el PSC ha de celebrar a la tardor en surti una bicefàlia amb un primer secretari i un candidat a la presidència de la Generalitat que s'haurien d'escollir en dos temps diferents.

Tot i això, Ros ha insistit que la prioritat del PSC és tornar a transmetre als ciutadans la 'il·lusió' per tornar-los a 'engrescar' amb les sigles del PSC i el seu projecte catalanista de progrés. El Congrés Nacional ha de servir, ha dit, per 'reorientar-nos'. El PSC, assegura, ha de fer un gir cap a la societat i especialment cap als joves.

Tot i que el PSC per primera vegada ha perdut les eleccions municipals, 'segueix sent un referent en el món municipalista', ha dit Ros. 'Seguim sent rellevants ja que tot i haver perdut l'Ajuntament de Barcelona, seguirem governant en molts ajuntaments importants', afirma. Per altra banda, Ros ha insistit en què, en cas que el partit li ofereixi algun càrrec, aquest 'hauria de ser plenament compatible amb l'alcaldia de Lleida'.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.