directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'Ajuntament de Barcelona instal·larà al passeig Lluís Companys la pantalla gegant per seguir la final de la Champions

Els 'indignats' de Plaça Catalunya debaten què fer dissabte a la nit en cas de victòria, fet que traslladaria milers de persones també al centre de Barcelona

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La pantalla gegant per seguir la final de la Lliga de Campions d'aquest dissabte que enfronta el Barça contra el Manchester finalment no s'instal·larà a Plaça Catalunya, que es troba ocupada per milers d'acampats en protesta pels sistemes econòmic i polític, els anomenats 'indignats'. L'Ajuntament de Barcelona, el Departament d'Interior i els mitjans de comunicació han decidit muntar la pantalla al passeig de Lluís Companys, que serà per tant la seu de l'acte festiu i mediàtic en cas que el FC Barcelona guanyi la Champions. Malgrat tot, els acampats debaten aquest dimarts al vespre què fer dissabte a la nit en cas de victòria, fet que traslladaria milers de persones també al centre de Barcelona.
plaça catalunya, indignats, acampada
Comparteix
   


Etiquetes
L'Ajuntament de Barcelona ha decidit repetir i retransmetre íntegrament el partit de la final de la Lliga de Campions a través d'una pantalla gegant que estarà ubicada a la zona d'Arc de Triomf i passeig de Lluís Companys, tal com va fer l'any passat en la final del Mundial 2010. D'aquesta manera, es preveu organitzar un dispositiu preventiu, de mobilitat, convivència i seguretat a l'entorn d'aquest punt de trobada, a càrrec dels cossos dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana, i els serveis municipals, com és habitual en les concentracions i dispositius per als partits de futbol.

Aquest muntatge, com en les anteriors ocasions de l'any 2009 i 2010, espera servir de punt de concentració de les celebracions dels ciutadans, que podran seguir la retansmissió en directe del partit i ser testimonis de l'emissió de programes especials dels mitjans de comunicació, vinculats amb el món del futbol i el FC Barcelona, un cop finalitzi el partit, i en cas de victòria del club barceloní.

Paral·lelament, el FC Barcelona obrirà el miniestadi amb ocasió de la final de Champions, i hi instal·larà una pantalla gegant perquè socis i seguidors de l'equip puguin seguir el partit de futbol, com en ocasions anteriors.

Per l'organització d'aquest operatiu, l'Ajuntament de Barcelona ha treballat conjuntament amb el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Televisió de Catalunya, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia, el diari Sport, Mundo Deportivo, Rac1, Ona FM, Ràdio Barcelona i Catalunya Ràdio per instal·lar una pantalla gegant i, en cas de victòria, organitzar un acte festiu i mediàtic de trobada a la ciutat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
25 de maig de 2011, 14.44 h

L'acampada està una mica penosa ,però s'ha de lluitar contra els bancs,NO POT SER AQUESTES ESTAFAS i no ens poden treure més funcionaris ja , a sobre que és on en tenim menys!
EL FINAL LA GENT NO PODRA NI RESPIRAR!
PROU!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
QuimX fletxa Barcelona
25 de maig de 2011, 13.00 h

Dissabte, si guanyem, TOTS A CANALETES!!!! Fins aquí podria arribar el segrest del centre de la ciutat per part d'un grup de persones, molt respectables i molt bén intencionades, però que no representen a ningú, només a ells mateixos. Que TV3 es posi on vulgui,.... TOTS A CANALETES!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.