directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Tura demana que els 'responsables de la infrarrepresentació' del PSC deixin pas als que volen un 'partit diferent'

L'exconsellera compara Puig amb Saura lloant 'la defensa' dels Mossos que fa l'actual titular d'Interior

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'exconsellera d'Interior i Justícia i actual secretària de la Mesa del Parlament, Montserrat Tura, ha convidat aquest dimecres a la direcció del PSC a deixar pas als que el partit canviï. I és que Tura considera que els que 'han marcat un camí que han portat a una infrarrepresentació del PSC, alguna responsabilitat han de tenir' de cara al proper congrés dels socialistes catalans. En aquest sentit, la diputada socialista ha animat a 'tots els que volen un partit diferent, que volen que recuperi el discurs ideològic, que volen sentir-se il·lusionats i que vol una sortida a crisi de prosperitat que no deixi pobresa pel camí' a que tinguin 'un paper molt actiu' al congrés i la seva preparació.

Comparteix
   


Etiquetes
Parlant del futur del PSC, la socialista ha explicat a RAC1 que ella pretén que hi hagi una 'gran mobilització' de les bases i 'debat a les agrupacions locals' com a mètode per regenerar el partit, el seu discurs i la seva direcció. En aquest sentit, no ha volgut desvetllar quin paper tindrà ella en aquest procés i no s'ha volgut pronunciar sobre si li agradaria encapçalar la cúpula del PSC. 'Si la resposta ha de ser 'sí' o 'no', no hi ha resposta', ha dit, tot apuntant que si el que es vol és fomentar la participació de les bases, no es pot apuntar ja un nom perquè els militants l'aclamin. 'El que sigui capaç de liderar un procés congressual que agrupi tot l'important, tindrà una base que li demanarà que assumeixi determinades responsabilitats. Si comencem al revés, és un error', ha explicat.

En la valoració dels resultats electorals, Tura també ha reclamat a les actuals veus dirigents del PSC més 'contundència' a l'hora d'assumir els mals resultats. 'S'ha de ser més clar, més contundent a l'hora de dir a la ciutadania que hem estat derrotats i que ho hem fet molt malament, perquè els votants ens han abandonat', ha retret, tot recordant a l'actual direcció que 'si volem recuperar la confiança i l'ajuda dels ciutadans, ens hem d'identificar amb els seus problemes, entendre'ls i que ells vegin que els entenem'.

Tura prefereix els Mossos en mans de Puig abans que de Joan Saura
Per últim, i convidada a que compari la gestió al front d'Interior de l'actual conseller convergent, Felip Puig, i del que fos el substitut de Tura al capdavant de la cartera i soci del Govern quan ella va ocupar Justícia, Joan Saura (ICV), la diputada del PSC ha explicat que és lloable 'l'actitud de defensa dels cossos que ens han de servir' que ha fet Puig fins ara, deixant així entreveure que Saura no havia tingut aquesta postura tan clara amb els Mossos d'Esquadra. Tot i això, Tura ha retret a CiU i al conseller que 'com fa amb el país moltes vegades', ara estigui també intentant 'apropiar-se' dels Mossos, 'perquè no són seus, son de tot el país'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Jordi125 fletxa Lleida
26 de maig de 2011, 14.25 h

No sigueu hipocrites de PSC no queda res PSOE i prou i l'espanyolisme botifler sobra a Catalunya,recolliu els taarstos i aneu tots plegats cap a les Espanyes


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Josep fletxa Sant Boi de Llobregat
26 de maig de 2011, 11.25 h

Sra . Tura fa anys que el psc ja no existeix com a partit, els socialistes de Catalunya, sou la branca del nord-est de les espanyes del psoe, i els electors ara ho estan certificant amb les seves votacions, els ha costat una mica pero el final ho han vist molt clar.( La ultima votocio per el fons de compensació ho ha deixat ben palés)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
26 de maig de 2011, 09.58 h

Tura no t'enganyis, els responsables sou tots, o sigui tots ho veiem que la cosa no anavaa bé, i tu no? iperò mentre les coses no es vfeien, la qüestió anar tirant i ara que s'ha destapat la incompetència del PSC-PSOE, ara a tallar caps. Sou tots els que ha agreujat la fr5isi a Catalunya ui deixat un país fet un nyap. Alerta a tirar les culpes als altres militants.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.